Her ay bir tiyatro oyunu görmeyen de kendine üniversiteliyim demesin

Güncelleme Tarihi:

Her ay bir tiyatro oyunu görmeyen de kendine üniversiteliyim demesin
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2019 11:41

118. sayımızın Neşeli Günler sayfasında, gündelik rollerimizi bir tık daha eğlenceli hale getirebileceğimizi hatırlıyoruz. Nasıl mı?

Haberin Devamı

25 MART WAFFLE GÜNÜ

Waffle Günü’nün İsveç’te tıpkı bizdeki nevruz bayramı gibi baharı karşılama töreni olarak kutlandığını biliyor muydunuz? Aman, bize de bahane olsun işte. İstersek kahvaltıda istersek öğle yemeği niyetine tercih edebileceğimiz bu midelere şenlik atıştırmalık, tatlı krizlerimize de birebir. Çikolata soslu, pudra şekerli, bol meyveli keki hayal etme işlemi tamamsa en yakın arkadaşınızı kolundan tutup waffle çılgınlığı yapmanın tam zamanı şimdi!

 

27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNÜ

Okulun tiyatro kulübüne üye olan kaç kişiyiz? Oynaması da izlemesi de heyecan veren ve dünya döndükçe sonu gelmesin istediğimiz tiyatroyu sevmek için hiç zorlanmıyoruz. Sıklıkla eğlendirirken düşündüren bu etkinliği tekrarlamak için çok düşünme diyoruz ve Devlet Tiyatroları’nda bugün 31 farklı oyunu ücretsiz izleyebileceğini tekrar hatırlatıyoruz.

 

Haberin Devamı

30 MART DOKTORLAR GÜNÜ

Bazı meslekler vardır, eğer sizin için bir tutkuya dönüşmemişse yapmanız mümkün değildir. Bir hayat kurtarmanın sorumluluğunu hayal edebiliyor musunuz? Doktorluk bu sorumluluğun ta kendisi. Üstelik bu sorumluluğu almak için bütün hayatınız boyunca öğrenmeye açık olmalısınız. Gelin, bugün tüm doktor adayı arkadaşlarımıza küçük sürprizler yapalım ve bizim için ne kadar önemli olduklarını onlara hatırlatalım!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!