Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 10:23

Akbank UniChallenge’a katılacak 50 kişi belirlendi.

Haberin Devamı

Üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan, yeni mezun olmuş öğrencilerin dijital dünyayı, sektörün uzman isimleriyle öğreneceği Akbank UniChallange + Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı’nda değerlendirme süreci tamamlandı. Eğitime 48 şehir, 88 üniversiteden toplam 413 başvuru yapıldı. Başvurular arasından 50 öğrenci bu yılki eğitime katılmaya hak kazandı.

‘Eğlenerek öğrenme’’ kavramıyla hazırlanan iki haftalık programda öğrenciler, “dijital” alandaki kariyer imkanlarına nasıl gidileceğinin yollarını öğrenecek. Katılımcılar eğitim süresince, dijital dünyayı daha yakından tanırken başarılı markaların öykülerini ajans ve reklam verenlerden dinleme şansı yakalayacak. Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek programda katılımcılar, Akbank’ın vereceği gerçek bir brief için 5’er kişilik gruplar halinde mentorlarıyla birlikte proje geliştirecek. Çeşitli eğlence aktivitelerinin de olduğu eğitim kapsamında katılımcılar balık tutmayı bile öğrenecek.

Haberin Devamı

25 Haziran - 6 Temmuz tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin desteğiyle, Akbank’ın ana sponsorluğunda Güney Kampüsü’nde gerçekleşecek 12 günlük eğitim kampına katılan ekiplerden başarılı olanlar ödüllendirilecek. İlk 3'e giren ekip üyeleri IAB Türkiye üyesi firmalarda 1 aylık staj imkânı elde edecek. Şehir dışından gelenler Boğaziçi Üniversitesi’nin yurtlarında kalabilecek.

Katılım kontenjanının 50 kişi ile sınırlı olduğu programa bu yılki başvurularla beraber toplam 413 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 249’u İstanbul dışından geldi. Geçtiğimiz üç senede başvurusu kabul edilen 150 katılımcıdan 93’ünün kamp sonrasında staj ve iş imkanı bulduğu eğitim, bu yıl da sektörün insan kaynağına önemli bir destek oluşturacak.

Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı başlıyor

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi için: www.unichallenge.net

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!