Çorabının tekini sürekli kaybeden kampüslü, müjdemizi isteriz!

Güncelleme Tarihi:

Çorabının tekini sürekli kaybeden kampüslü, müjdemizi isteriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 15:24

Fransız perakende zinciri Monoprix kaybolan çorap teki sorununu çözmek için üçlü satışla çözüm getiriyor ve bunu Rosapark imzalı filmle duyuruyor.

Haberin Devamı

Teknolojinin geldiği noktada çoraplar bile giyilebilir teknoloji ürünleri arasına girmiş bulunuyor. Ayağınızı gıdıklayarak uyanmanızı sağlayan alarm çorabı ise sektörün ne kadar farklı noktalara çekilebileceğini gösteriyor. Bu tip gelişmeler ürünlerin farklılaşması için güzel olsa da çorapları kaybolmaktan kurtaramıyor.

Teki kaybolmuş çorabın tüm insanlık için ne kadar sinir bozucu ve üzgün bir süreç olduğu göstermeye çalışan global bir ajans, Monoprix için bir reklam filmi hazırladı.

Reklam filmi, bir adamın siniri bozulmuş bir şekilde bağırarak çorabının tekini aramasıyla başlıyor. Tüm zamanların bitip tükenmeyen büyük problemi olarak gösterilen çoraplar kimi zaman insanları sinirlendiriyor kimi zaman ise üzüyor. Çamaşır makinesi içinde, yatağın altında, koltukların arasında aranan çorap bir türlü ortaya çıkmıyor. Bir de kendinden geçmiş bir öğrenci evinde çorap aramayı bize sorun!

Haberin Devamı

İnsanlar işine, okuluna ya da randevusuna geç kalıyor. Monoprix, hazırlanan reklam filminde bu problemi "3'lü çorap seti" fikriyle çözmüş görünüyor.

Sevdiğiniz çoraplarınız kaybolan teki için etkili ve basit bir yöntem uygulabmaya başladı bile. 3’lü çorap seti satışıyla birlikte kaybolabilecek çorabın yerine yedeğini vermiş oluyor. Her ne kadar kaybolan eşyalarımızı bulmak için teknolojik çözümler üretiliyor olsa bile, Monoprix’nin basit ama etkili çalışması problemi daha önce akla getirilmemiş bir yöntemle çözmeyi başarıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!