Boğaziçi Üniversitesi’nde lisansüstü programlar tanıtım günü 1 Nisan’da

Güncelleme Tarihi:

Boğaziçi Üniversitesi’nde lisansüstü programlar tanıtım günü 1 Nisan’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 13:12

Boğaziçi Üniversitesi lisansüstü programlarını 1 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikle tanıtıyor. Lisans mezunlarına ve eğitim aldıkları alanda gelecekte uzmanlaşmak isteyenlere yönelik düzenlenen etkinlik Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Yüksek Lisans ve Doktora Programları ve İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları hakkında bilgi almak isteyen adaylar için düzenlenen etkinlik kapsamında Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü, Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü, Çevre Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden öğretim üye ve öğrencilerin de katılacağı tanıtım gününde programlar hakkında adaylara detaylı bilgiler sunulacak.

Yüksek Lisans ve Doktora Programları ve İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları tanıtımlarının 10:00-18.00 saatleri arasında yapılacağı etkinlikte, lisansüstü programlarının yanı sıra, akademik hayat ve kariyer planlarıyla ilgili bilgilenmek mümkün olacak. Tanıtım günü kapsamında seminerler ise 12:00-16.30 arasında İİBF dersliklerinde yapılacak.

 

 

Haberin Devamı

Tarih: 01 Nisan 2017, Cumartesi

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Albert Long Hall 
Saat: 10:00-18.00

 

BAKMADAN GEÇME!