Anadolu Üniversitesi’nde SMIT SUMMIT rüzgarı esecek!

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Üniversitesi’nde SMIT SUMMIT rüzgarı esecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 08:00

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü (SMK), 8-9 Nisan tarihlerinde Yunus Emre Kampüsü’nü ve Eskişehir’i sallamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İletişim Fakültesi öğrencilerince kurulan ve yürütülen fakat tüm okul öğrencilerine  hitap eden kulüp; beşinci yılında, gelenekselleşmiş olan en büyük etkinliği  SMIT SUMMIT (Sosyal Medyada İletişim Tasarımı Zirvesi) ile tekrar kampüse açılmaya hazırlanıyor.

Sosyal Medya ve İletişim Tasarımı sektörünün önde gelen isimlerini ağırlayarak, öğrencilere yeni bir bağlantı kurma ve fırsat yaratma imkanı kazandırmayı amaç edinen kulüp,  bu sene de çok önemli isimlere ev sahipliği yapacak. Dijital medya sektöründe, Dijital Dönüşüm Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Eldaş’ın  ve ülkemizin önde gelen kurumlarının sosyal medya yöneticilerinin konuk olacağı etkinlikte, Hürriyet, Digitürk ve Galatasaray Spor Kulübü’nün sosyal medya yöneticileri öğrencilerle buluşacak ve tecrübelerini aktaracak.                                                                                                                                                            

Haberin Devamı

Sosyal medyada özellikle de Youtube alanında oldukça ün sahibi olan Danla Bilic ve Kafalar ekibinin de ağırlanacağı etkinlikte Instagram’ın en çok takip edilen fotoğrafçılarından biri olan Ahmet Erdem de yer alacak. İletişim tasarımı sektörünün  seçkin  ajansları da öğrencilere Yeni Medya’nın özelliklerini aktararak iş alanları hakkında tecrübelerini kullanarak bilgiler verecek.İki gün boyunca sürecek olan etkinlik, cumartesi ve pazar günleri beşer oturumlar halinde düzenlenecekken konuklar, oturum aralarında fuaye alanında eğlenceli vakit geçirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!