2016 Dilek Ödülleri sahiplerini buluyor

Güncelleme Tarihi:

2016 Dilek Ödülleri sahiplerini buluyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2017 13:29

Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu tarafından gerçekleştirilen anketler sonucunda 2016 yılının En’leri belli oldu. Sanat-spor-basın ve internet kategorilerinde ödüle layık görülen isimler, 6 Mart’ta Yeditepe’de bir araya gelecek. Ödül gecesinden elde edilen gelirle onlarca çocuğun dileği gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin üniversite temsilcileri olan Yeditepe Üniversitesi Hayalimi Paylaş Topluluğu, yıl boyunca hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden, 3-18 yaş arası çocukların “dileklerini” gerçekleştiren projeler üretiyor. 2009 yılından bu yana çocuklara umut dağıtan, onlarca çocuğun olmaz dediğini olduran ve daha fazlası için mücadele eden Hayalimi Paylaş Topluluğu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği anketlerle Yılın En İyilerini seçiyor. Yılın En İyilerinin seçildiği “Dilek Ödülleri” gecesinden elde edilen gelirle de, Dernek projelerine maddi gelir sağlanıyor.

Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi’nde 6 Mart 2017 Salı akşamı saat 20.00’da gerçekleştireceğimiz törenin sunuculuğunu Burçin Şimşek ve Ceyhun Yılmaz üstlenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!