Kamp 17 oyunu seyirciyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kamp 17 oyunu seyirciyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 10:39

Kamp 17 oyunu seyirciyle buluştu

Haberin Devamı

İZMİR'de, Çağlar İşgören'in yönettiği 'Kamp 17' oyunu Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde prömiyerini gerçekleştirdi.

Oyunun ilk gösteriminde Çağlar İşgören'in rejisi ve oyuncuların performansları dikkat çekti. İzleyenleri zaman zaman güldüren oyunun finalinde seyircilerin çoğu gözyaşları içinde salondan ayrıldı. Sinema ve tiyatroyu birleştirerek bir çalışma süreci gerçekleştirdiklerini söyleyen Çağlar İşgören, sinematik tiyatronun başlangıcını yaptığını ve kadro olarak karşılaştıkları tepkilerden çok mutlu olduklarını dile getirdi.  Donald Bevan ve Edmund Trczinski'nin yazdığı Kamp 17 oyununda Sahne Tozu Tiyatrosu'nun ana kadro oyuncuları ile birlikte Actor Club oyuncuları da rol alıyor.

Kamp 17, Nazi kampından kaçmaya çalışan askerlerin, aralarına sızan casusu yakalamaya çalışmalarını konu alıyor. İki perdelik oyun, komedi, gerilim ve dram ögeleri içeriyor. Oyun, aralık ayının sonuna kadar her cuma, cumartesi 20.00'de pazar ise 14.00'te sahnelenecek.

OYUNUN KONUSU

Oyun 2. Dünya Savaşı'nda Almanya'nın esir olarak ellerinde bulundurduğu Amerikan ve İngiliz askerlerin, Polonya'da kurulmuş olan bir Nazi kampında yaşadıkları olayları anlatıyor. Kaçış planı yapan esirler her defasında yakalanırlar çünkü aralarına bir Alman casusu sızmıştır ve onu bulmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!