Kameralar önünde küfürlü tartışma

Güncelleme Tarihi:

Kameralar önünde küfürlü tartışma
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2002 02:01

Number One TV'de ‘Part Zone’ adlı programı sunacak olan Yasemin Kozanoğlu ile sevgilisi Erol Derviş arasında, ilk çekimlerde gerginlik yaşandı. Basın mensuplarının çekimi izlemesine kızan Derviş ile Kozanoğlu, kameraların önünde İngilizce küfürleşti.

Devlet Bakanı Kemal Derviş'in oğlu Erol Derviş ile sevgilisi Yasemin Kozanoğlu, Number One TV'deki programlarının ilk çekiminde kameralar önünde kavga ettiler. Birbirlerine sinirlenen ikili, İngilizce ağza alınmayacak küfürler ettiler.

Olay, ‘Part Zone’ program çekimine basın mensuplarının davet edilmesiyle başladı. Çekim öncesi habercileri karşısında gören Erol Derviş, televizyon yetkililerine kızdı. ‘‘Benden habersiz nasıl çağırırsınız bunları’’ diye bağıran Erol Derviş, gazetecilere de ‘‘Ben izin vermeden fotoğraf çekmeyin. Amerika'da böyle şey yok’’ dedi. Derviş, sonra da Yasemin Kozanoğlu'na dönerek kavgayı başlatan, ‘‘Zaten programda birlikte sahnemiz yok, niye birlikte resim çektiriyoruz’’ cümlesini etti. Bu sözlere çok sinirlenen Kozanoğlu, İngilizce olarak ‘‘Bu si.......n yerinde böyle davranamazsın’’ diyerek, sevgilisini azarladı. Bu sözle ortalık bir anda gerildi. Tartışmaların ardından Derviş ve Kozanoğlu, TV yetkililerinin ısrarıyla sadece bir dakikalığına gazetecilere çekim izni verdi. Gazetecilerin dışarıya çıkarılmasının ardından, içeride kavga daha da büyüdü. Dışarıya çıkan Yasemin Kozanoğlu, ‘‘Gözleriniz kızarmış ağladınız mı’’ diye soran SHOW TV muhabirine, ‘‘Si....git’’ dedi.

Bir de Türkçe soru soruyorsunuz

Tartışmayı TV kameralarının kaydettiğini gören Erol Derviş, ‘‘İğrençsiniz burada tartışıyoruz, siz çekim yapıyorsunuz. Üstelik bir de Türkçe soru soruyorsunuz’’ diye bağırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!