Kamer Genç'in cenazesi Tunceli'ye getirildi

Güncelleme Tarihi:

Kamer Gençin cenazesi Tunceliye getirildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 09:10

İstanbul’da tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden CHP Tunceli Eski Milletvekili Kamer Genç’in cenazesi memleketine getirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve beraberinde çok sayıda milletvekili, Kamer Genç’in cenazesi ile aynı uçakta geldiği Elazığ Havalimanı’ndan karayolu ile Tunceli’ye geldi.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir yıldır pankreas kanseri tedavi gören CHP Tunceli Eski Milletvekili Kamer Genç tedavi gördüğü İstanbul’daki özel bir hastanede hayatını kaybetmişti. Genç’in naaşı Kartal Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından Türk Hava Yolları’na ait uçakla Elazığ’a getirildi. Genç’in cenazesi buradan ambulansla alınarak karayolu ile memleketi Tunceli’ye götürüldü.

Kamer Gençin cenazesi Tunceliye getirildi





İLK TÖREN TUNCELİ CEMEVİ'NDE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da eşlik ettiği cenaze Tunceli Cemevi morguna kondu. Vefat eden Genç için yarın ilk tören Tunceli Cemevi’nde ardından Nazımiye İlçesi’ndeki cemevi’nde düzenlenecek. Genç, törenin ardından Nazımiye İlçesi’ne bağlı Ramazan Köyü’nde Babası Ali Genç’in yanında defnedilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!