Kalp krizi geçiren sürücü aracında ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kalp krizi geçiren sürücü aracında ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2016 20:51

Kalp krizi geçiren sürücü aracında ölü bulundu

Haberin Devamı

Faruk KIYAK/İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT'te, sabah evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 34 yaşındaki Suat Polat akşam saatlerinde otomobilinde ölü bulundu. Suat Polat'ın kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilirken, cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.
Köseköy Mahallesi'nde oturan Suat Polat sabah saat 06.15 sıralarında otomobili ile evden ayrıldı. Suat Polat'dan akşam saatlerine kadar haber alınamadı. Saat 18.30 sıralarında, Yahya Kaptan Kınalı Asker Parkı D-605 Karayolu Kandıra istikametinde duran bir araçta koltukta yatan kişiyi gören bir sürücü polise haber verdi. Polis, bariyerlere çarparak durduğu anlaşılan otomobildeki sürücünün hareket etmemesi üzerine 112 Acil'e haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi Suat Polat'ın öldüğünü tespit etti. Suat Polat'ın telefonunda 96 cevapsız arama olduğu görüldü.
Evli, 1 çocuk babası Suat Polat'ın kalp kapakçığı rahatsızlığı bulunduğu, direksiyonda kalp krizi geçirmesi sonucu aracıyla bariyerlere çarptığı tahmin edilirken, ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
FOTOĞRAFLI
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!