Kalp krizi geçiren 19 yaşındaki basketbolcu yaşamını yitirdi

Güncelleme Tarihi:

Kalp krizi geçiren 19 yaşındaki basketbolcu yaşamını yitirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 16:07

- Genç sporcunun cenazesi, yarın toprağa verilecek


BURSA (AA) - Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) ekiplerinden Bursa Zeytin Gençlik Kulübünün oyuncusu 19 yaşındaki Esra Çavuşoğulları, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, sabaha karşı evinde rahatsızlanarak Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan Esra Çavuşoğulları, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Celal Sönmez Spor Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen genç kızın naaşı, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Çavuşoğulları'nın cenazesi, yarın merkez Nilüfer ilçesi Yeni Karaman Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Bu arada, yarın saat 15.00'te Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak Bursa Zeytin Gençlik-Çekmeköy Belediyespor maçı da ertelendi.



- TBF ve Bursaspor Kulübünden başsağlığı mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Bursaspor Kulübü, Esra Çavuşoğulları'nın vefatıyla ilgili resmi sitelerinden başsağlığı mesajı yayımladı.

TBF mesajında, "Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullanırken, Bursaspor Kulübü de "Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Zeytin Gençlik Spor Kulübüne sabır ve başsağlığı dileriz" açıklamasında bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!