Bu maçlara kalp dayanmaz

Güncelleme Tarihi:

Bu maçlara kalp dayanmaz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2015 01:04

HEYECAN bugün Türkiye Basketbol Ligi ve PTT 1.Lig’de zirve yapacak...

Haberin Devamı

Potada 30. haftada, lig tarihinin en çekişmeli sezon finallerinden birine sahne olacak. Erkeklerde 5 takım play off’a kalma mücadelesi verecek. TBL'de tüm maçlar saat 16:30'da başlayacak.

BEŞİKTAŞ IF-F.BAHÇE ÜLKER

- Siyah beyazlıların derdi play off. Fenerbahçe Ülker ise Anadolu Efes ile ligi zirvede bitirmeye aday iki takımdan biri.

İSTANBUL BŞB-D.ŞAFAKA DOĞUŞ

- İstanbul BŞB’nin matematiksel olarak küme düşme ya da play off’a kalma şansı yok. Darüşşafaka Doğuş’un ligi 3. sırada tamamlaması kesin.

G.SARAY LH-TED KOLEJLİLER

- G.Saray LH, 5 gibi play off’a kalma mücadelesi verecek. TED Kolejliler ise Eskişehir Basket ile birlikte kümede kalmak için ter dökecek.

TOFAŞ-BANVİT

- Lige veda etmesi kesinleşen TOFAŞ, play off mücadelesi veren ekiplerden Banvit’i ağırlıyor. Maç konuk ekip için çok önemli.

Haberin Devamı

TRABZON MP-ESKİŞEHİR

- Trabzonspor MP’ın derdi play off. Maç Eskişehir Basket için ligde kalabilmek adına tamam-devam niteliği taşıyor.

T.TELEKOM-ANADOLU EFES

- Anadolu Efes liderlik, Türk Telekom ise Play-Off hesabı yapıyor. İki ekip de maçı kazanmak mecburiyetinde.

Süper Lig’e direkt yükselme mücadelesi veren Osmanlıspor ile Adana DS, PTT 1. Lig’de sezonun bitimine üç hafta kala bu akşam Osmanlı Stadı’nda karşılaşacak. 18.30’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek. TRTSpor’dan naklen yayınlancak karşılaşmadan galibiyetle ayrılacak takım, Kayserispor’un ardından Süper Lig’e büyük ihtimalle doğrudan yükselecek.

OSMANLISPOR FORMDA

- Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde son 5 maçta 13 puan toplayan Osmanlıspor, yenilgi yüzü görmedi. Sahasında oynadığı 15 maçta ise 7’şer galibiyet ve beraberlik alan başkent temsilcisi, bir karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligin 17. haftasında kaptırdığı ikinciliği geçen hafta Adana DS’dan geri alan Osmanlıspor, bu kritik maça moralli çıkacak.

MAVi ŞiMŞEKLER MORALSiZ

- Konuk ekip Adana DS ise son 3 maçta 7 puan kaybederek ikincilikten oldu. Mavi Şimşekler zorlu Osmanlı deplasmanından galibiyetle ayrılarak, kaybettiği avantajı yeniden ele geçirmeye çalışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!