Kalp Atışı 9. bölüm fragmanında büyük tehlike

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı 9. bölüm fragmanında büyük tehlike
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2017 13:21

Kalp Atışı 9. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu.. Her hafta başka bir sürprizle izleyici karşısına çıkarak heyecan yaratan Kalp Atışı’nın 25 Ağustos Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümünde olayların ardı arkası kesilmeyecek. Hastanenin bahçesinde bulunan küçük kızın şok edici sırrı dengeleri değiştirecek. İşte Kalp Atışı yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hastanenin savaş alanına döndüğü Kalp Atışı 9. bölüm fragmanına Eylül’ün vurulduğunu düşündüren görüntüler damga vurdu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Üstü başı kan olan Eylül vuruldu mu? İşte Kalp Atışı 9. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Ziyanur ve Süleyman’ın karşı karşıya geldiği; Eylül’ün ilişkilere inanmadığını söyleyerek Oğuz’u reddettiği ve hastanenin savaş alanına döndüğü gerilim dolu sahnelerden oluşan tanıtım büyük heyecan yarattı

Kalp Atışı yeni bölümünde Ali Asaf’ın Eylül için hazırladığı sürpriz gece beklenmedik bir şekilde son bulur. Hastanenin bahçesinde bulunan küçük kızın şok edici sırrı, Süleyman ve Ziyanur’un dinmeyen öfkeleri, Oğuz’un Eylül için girdiği savaştan vazgeçmeyişi... Bütün bunlar olurken sıradan gibi gözüken bir hırsızlığın ardından ortaya çıkan akıl almaz tehlike, tüm hastanenin üzerini kara bir bulut gibi kaplar. Birbirini tetikleyen olaylar, bunun bedelini ödeyen masum insanlar ve her şeyin ortasında bir çıkış yolu arayan Eylül!

 

BAKMADAN GEÇME!