Kalp Atışı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2017 23:09

Kalp Atışı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kalp Atışı'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ali Asaf’ın beklenmedik doğum günü hediyesi Eylül’ü çok mutlu etmişti. İlk defa çocukluğa ait mutluluklar yaşayan Eylül, bir rüyada gibiydi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kalp Atışı dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. İlgiyle takip edilen ve sevilen dizi Kalp Atışı'nın son bölümünde yaşananlar izleyicileri şoke etti. Son bölümde hastanede yaşanan acı olay, herkesin kendini ve ilişkilerini sorgulamasına neden oldu. Oğuz kimsenin beklemediği bir itiraf yaptı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Kalp Atışı”nın 8. bölümünde; Ali Asaf’ın beklenmedik doğum günü hediyesi Eylül’ü çok mutlu etmiştir. İlk defa çocukluğa ait mutluluklar yaşayan Eylül, bir rüyada gibidir. Bu sırada hastanede yaşanan acı olay, herkesin kendini ve ilişkilerini sorgulamasına neden olur. Oğuz kimsenin beklemediği bir itiraf yapar Eylül’e... Eylül ne cevap verecektir? Diğer tarafta Sinan’ın Eylül’ü hastaneden attırmak için planladığı son olay ise, başta Ali Asaf olmak üzere herkesi çok şaşırtır. Bu sırada hastanede iyileşmeye başlayan Mehmet’i ise karanlık geçmişi rahat bırakmamaktadır. Üstelik bu kez zarar görecek olan Eylül olacaktır. Gün boyu yaşanan tüm gerginliklerin ardından, Ali Asaf Eylül için masal gibi bir sürpriz hazırlar.  Bakalım bu kez masallar gerçeğe dönüşecek midir?

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet’in geçirdiği büyük motosiklet kazası Eylül’ü çok üzer. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır. Bahar’ın geçirdiği kötü olay sonrası gösterdiği büyük değişim hem Hastane hem de Ali Asaf tarafından olumlu karşılanır.

Süleyman ve Sinan’ın, Ziyanur ile gerginliği de oldukça tehlikeli restleşmelere varmıştır. Eylül, hastanede karşılaşmalarının ardından, geçmişine gömdüğü babasının, tekrar hayatına girmek istemesinden oldukça rahatsız olur. Ali Asaf’ın sporcu bir hastası için, hastanede ilk kez gerçekleştireceği uyanık beyin ameliyatı, herkeste büyük ilgi uyandırır. Esma’nın Eylül için hazırladığı sürpriz gece ise, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsattır. İkisi arasında ki yakınlaşma Oğuz’un canını sıkarken, Ali Asaf ve Eylül bir ilki yaşarlar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!