Kalp Atışı son bölüm ardından 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı son bölüm ardından 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2017 11:36

Kalp Atışı 7. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta! Gökhan Alkan, Öykü Karayel, Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan ve Hakan Gerçek'in başrollerini paylaştığı Kalp Atışı’nın son bölümü 4 Ağustos Cuma günü yayımlandı. Son bölüm finalinde büyük bir sürpriz yaşayan dizi takipçileri yeni fragman heyecanı yaşıyor. Peki Kalp Atışı son bölüm ardından 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kalp Atışı son bölümü ardından 7. bölüm fragmanı araştırmaları başladı. Cuma akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Kalp Atışı’nın 4 Ağustos günü yayımlanan son bölümüne yaşanan kaza damga vurdu. Kazanın sonucunu merak eden dizi takipçileri yeni fragmanı bekliyor. Peki Kalp Atışı 7. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Geçmişe dair sır perdelerinin aralandığı son bölümde Ali Asaf, Eylül ile konuşup, büyükannesinin ölümündeki soruların yanıtlarını bulmasına yardım etmek isterken, çok büyük bir kaza yaşandı. Eylül yine çok sevdiği birisini kaybetmekle karşı karşıya kaldı. Mehmet’in geçirdiği kazanın sonucunu ve Ali Asaf’ın söyleyeceklerini merak eden izleyiciler, Kalp Atışı 7. bölüm fragmanını araştırıyor.

Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

KALP ATIŞI SON BÖLÜM ÖZETİ

Eylül, Ali Asaf’ın sürpriz teklifi sırasında gelen beklenmedik telefonla sarsıldı. Kendisini arayan Serdar’a ulaştığında ise her şey daha karmaşık bir hal aldı. Eylül telefonun gizemini çözmeye çalışırken, geçmişiyle ilgili büyük sırrını da Oğuz ile paylaştı. Eylül’ün gitmesinin ardından, kafenin yakınında yaşanan büyük trafik kazasına ilk müdahaleyi Ali Asaf yaptı. Mutlu bir ailenin bir anda içine düştüğü durum, bir anne için çok zor bir karar vermeyi gerektirdi. Süleyman ve Sinan’ın, Eylül’ün yarattığı tehlike nedeniyle kendisinden kurtulmak istemeleri, artık Ziyanur ile açıkça restleşmelerine sebep oldu. Mehmet’in doğru insan olma yolunda değişme çabaları Eylül’ü sevindirirken, Ali Asaf’ı da tedirgin etti.

 

 

BAKMADAN GEÇME!