Kalp Atışı 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı... Yeni oyuncu göründü

Güncelleme Tarihi:

Kalp Atışı 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı... Yeni oyuncu göründü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2017 15:13

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni gelişmeleri gözler önüne seren Kalp Atışı'nın 11. bölüm 2. fragmanına sürpriz isim damga vurdu. En son Fi dizisinde rol alan Merve Çağıran kadroya dahil oldu. Merve Çağıran'ın dizideki rolü ve dengeleri nasıl değiştireceği yeni bölümde netleşecek. İşte Kalp Atışı 11. bölüm fragmanları ve özeti!

Haberin Devamı

Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 15 Eylül Cuma akşamı yayınlnacak olan Kalp Atışı 11. Bölümünde Ali Asaf Eylül'ün yanında olmaya çalışırken, bütün dengeler değişiyor. Eylül gerçeklere yavaş yavaş yaklaşıyor. İşte Kalp Atışı 11. völüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!Kalp Atışı dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Son bölümde Bahar’ın ölümüyle büyük bir şok yaşayan ve ‘şimdi ne olacak?’ sorusunu soran izleyiciler, Kalp Atışı 11. bölüm fragmanıyla önemli tüyolar edindi. Babaannesinin ölümüyle ilgili sır perdesini aralamaya kararlı olan Eylül, edindiği ipuçlarıyla gerçeklere çok yaklaşıyor. Kızının ölümünden Eylül’ü sorumlu tutan Sinan’ın tehditleri ise devam ediyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Eylül aradığı gerçeği yeni bölümde bulacak mı? Kızının intikamını almak isteyen Sinan ne yapacak? Kalp Atışı sürprizlerle dolu gelişmeleriyle 15 Eylül Cuma akşamı Show Tv’de!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylül çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Karşısında onu yaşananların tek sorumlusu olarak gören kontrolünü kaybetmiş bir hasta, kucağında son nefesinde bir umut kurtulmayı bekleyen polis memuru... Acilde ölümle pençeleşen Bahar, onu kurtarmak için her türlü tehlikeyi göze alan Ali Asaf, acısından darmadağın olmuş Fatih... Özel Hareket Timlerinin kontrol altına aldığı, kapıları kilitli, giriş çıkışları tutulmuş, fare kapanına dönmüş bir hastane... Eylül büyükannesi Gülayşe’nin adaleti için savaşırken, kendini çok daha tehlikeli bir savaşın içinde bulur. Bu sefer karşısındaki düşman çok daha tehlikelidir. Herkesin nefesini tuttuğu, tehlikenin gittikçe büyüdüğü bu ortamda kimse için hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!