Kalli golcü istedi

Güncelleme Tarihi:

Kalli golcü istedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şampiyonlar liginde başarı için süper isimde ısrar ediyor

BeŞiktaŞ Teknik Direktörü Feldkamp dün antrenör Brigell ile yeni sezon için rapor hazırlayarak yönetim kurulundan süper bir golcünün alınmasını istedi. Alman hoca forvette Nihat'ın yanında oynatacağı kafa hakimiyeti olan yırtıcı özellikler taşıyan süper bir golcüye ihtiyaç olduğunu vurgulayarak ‘‘Şu andaeksiğimiz yok. Ama golcü alırsanız rahat ederiz. Kaleci Shorumnu, Schaeffer ve Hengen savaşçı yapıya sahip’’ dedi.

Hooijdonk mutlaka

Beşiktaş yönetimine Şampiyonlar Ligi ve Türkiye'de başarı kazanılması için N.Forest'te oynayan Hollandalı Van Hooijdonk'un mutlaka alınması gerektiğini söyleyen Feldkamp, ‘‘Bu oyuncuyu alırsanız önümüzdeki sezon Türkiye ve Avrupa'da Beşiktaş fırtınası eser. Bizim aradığımız tipte savayşçı ve güçlü bir oyuncu’’ yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ta ses getirecek süper bir santrfor bulunmadığını raporunda ekleyen Feldkamp yönetime verdiği raporda şu görüşlere yer verdi ‘‘Büyük başarı istiyorsanız büyük para harcayacaksınız. Galatasaraylı Hagi nasıl liderse siyah beyazlı takıma da süper teknik ve lider oyuncu gerekli. Böyle bir oyuncu takımın havasını değiştiriyor.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!