Kalkan Kültürevi'nde karma sergi

Güncelleme Tarihi:

Kalkan Kültürevinde karma sergi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 10:02

Kalkan Kültürevi'nde karma sergi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'ndeki Kalkan Kültürevi'nde 4 sanatçının eserlerinin sergilendiği karma sergi açıldı.

Kaş'a bağlı ünlü turizm merkezi Kalkan Mahallesi'ndeki Kalkan Kültürevi'nde Olça Tansuk, Sadık Sirkeoğlu, Tomris Yücel ve İspanyol David Alavida'nın eserlerinin yer aldığı karma serginin açılışına Kalkan Kültürevi Sorumlusu Fatoş Bakır Yüksel, yerli ve yabancı sanatseverlerle sanatçıların dostları katıldı.

Toplam 103 eserin yer aldığı ve 10 gün açık kalacak sergiye Olça Tansuk cam mozaik, akrilik, pastel ve kumlama tekniğiyle yaptığı eserlerle, David Alavida kahve boyama tekniğiyle yaptığı eserlerle, Tomris Yücel eski plak ve ahşap üzerine yaptığı eserlerle ve Sadık Sirkeoğlu da taş ve ahşap üzerine yaptığı eserlerle katıldı.

Kalkan Kültürevi Sorumlusu Fatoş Bakır Yüksel, "Kalkan Kültürevi ilk kez böyle dev bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Kültürevi'nin iki katı da sanatçılarımızın eserleriyle doldu. Farklı teknikler, farklı eserler bir arada sergileniyor. Kalkan turizmine bu sergiyle sanatı en üst düzeyde katıyoruz. Kalkan'da yaşayan, Kalkan ve Kaş'ta tatil yapan tüm sanatseverleri sergiyi gezmeye, görmeye davet ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!