Kalitvintsev’i gönderin

Güncelleme Tarihi:

Kalitvintsev’i gönderin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Özyazıcı, Ukraynalı futbolcunun işine yaramayacağını belirtti ve yerine kaliteli iki yabancı oyuncu alınmasını istedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, Başkan Mehmet Ali Yılmaz ile görüşerek, en kısa sürede bir forvet, bir de orta saha oyuncusu istedi. İstediği transferlerin yapılmaması halinde başarılı olamayacaklarını belirten Özyazıcı, Ukraynalı Yuri Kalitvintsev'in de gönderilmesini talep etti.

Owalabi geliyor

Yılmaz, Özyazıcı'nın istediği futbolcuları transfer etmek için çalışmalarını sürdürürken, Nijeryalı santrfor Owalabi'nin bu akşam Abant kampına katılacağı öğrenildi. Owalabi'nin Bursaspor maçında deneneceği, beğenilmesi halinde sözleşme yapılacağı bildirildi.

Ancak bonservisleri halen Trabzonspor'da olan İngiliz Campbell ve Çek Rada'nın hala kendilerine kulüp bulamamaları, bordo mavili yöneticilerin elini kolunu bağlıyor. Trabzonspor yönetimi, Nijeryalı Owolabi'nin yanı sıra, Ganalı Hasan, Uruguay Salietto, Rus Lossov, Tsymbalar, Samsumlu Oruma ve Beşiktaşlı Yusuf'la da ilgileniyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!