Kalemiz sağlam ellerde

Güncelleme Tarihi:

Kalemiz sağlam ellerde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 00:00

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Denizlispor’dan transfer edilen Cenk Gönen ve yeniden anlaşmaya varılan Hakan Arıkan’la yapılan imza töreninde bu mesajı verdi.

BEŞİKTAŞ, yeniden anlaşmaya vardığı Hakan Arıkan ile 3, Denizlispor’dan transfer ettiği Cenk Gönen’le 5 yıllık sözleşme imzalayıp, kalesini sağlama aldı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve yöneticiler Ahmet Akpınar ile Hakan Aksoy hazır bulundu. Serdal Adalı, “Kalemizi sağlam ellere teslim ettik. Hakan ve Cenk’in uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet edeceklerinden eminiz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Siyah beyazılılar, imza töreninin ardından Avusturya kampı öncesi son çalışmasını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptı.

Avusturya’ya 28 futbolcu götürüldü

Beşiktaş’ın dün başlayan Avusturya kampına 28 futbolcu katıldı. Siyah beyazlılarda, Denizlispor’a gitmesi beklenen Yusuf, geçen sezon oynanan Manisaspor maçında ayağı kırılan Rıdvan, Dünya Kupası’nda bulunan Tello ve Holosko ile genç futbolculardan Sezer ve Umut kamp kadrosunda yer almadı. Dün öğleden sonra Münih’e uçup, oradan Avusturya’ya geçen siyah beyazlılar 7 Temmuz’a kadar sürecek kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!