Kaldırım çalışmasında zarar gören ağaç devrildi

Güncelleme Tarihi:

Kaldırım çalışmasında zarar gören ağaç devrildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2018 11:56

Kaldırım çalışmasında zarar gören ağaç devrildi

Haberin Devamı

İZMİR'in Buca ilçesinde, kaldırım yapımında zarar gören ağaçlardan biri devrildi. Mahalle sakinleri, yapılan çalışmadan dolayı ağaçların zarar gördüğünü ve kendilerinin de mağdur olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Çamlık Mahallesi'ndeki Onat Caddesi'nde, belediye ekiplerinin gündüz saatlerinde kaldırım çalışması yaptığı caddedeki ağaçlardan biri bugün saat 01.00 sıralarında yola devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri yola devrilen ağacı motorlu testereyle keserek yoldan kaldırdı. İtfaiye ekiplerini çalıştığı sırada mahalle sakinleri çıkan gürültüden rahatsız olarak duruma tepki gösterdi.

Belediye ekiplerinin çalışırken dikkatsiz olduklarını ve ağaçlara zarar verdiklerini öne süren mahalle sakinlerinden 52 yaşındaki Abdullah Aydın, "Kaldırım taşlarını döşerken bir taraftan da bu ağaçların kabukları soyuluyor. Bu zarar gören ağaçlar zamanla kuruyup gidecek. Şimdi de orada bir ağaç devrildi. Ben devrilen ağacı akşam gördüm sağlamdı. Buradaki ağaçları hep yaraladılar" dedi.

Mehmet GÜNEY / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!