Kaldığı yerden devam

Amerikalı model Noella, ıstanbul’a ilk geldiğinde Number One TV’nin sahibi Ali Karacan’ın evinde misafiri olmuştu.

Haberin Devamı

Daha sonra ikili arasında büyük bir aşk yaşanmıştı. Ancak Noella’nın geçtiğimiz yıl Amerika’ya dönmesiyle bu aşka ara verilmişti. Ünlü model, ABD seçimlerinde başkan seçilen Obama’nın seçim kampanyasında görev aldıktan sonra geçtiğimiz hafta ıstanbul’a geri geldi. Noella, önceki gece ise Al Jamal adlı gece kulübünde Ali Karacan ile birlikteydi.  Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ikili, gece kulübünü Karacan’ın kullandığı araba ile terk etti.

Pandez’den muhteşem şov

2008 yılında Maxim dergisi tarafından “Dünyanın En ıyi DJ’i” seçilen ve ıngiltere’nin en başarılı top modellerinden olan DJ Sassy Pandez, geçtiğimiz gece ıstanbul Blackk’teki özel bir etkinlikte performans sergiledi. Malezya’dan ıbiza’ya, Almanya’dan Portekiz’e dünyanın en önemli VIP kulüplerinde müzik yapan Sassy Pandez, Blackk’te DJ kabinine geçerek, bu kez ıstanbullulara keyifli bir gece yaşattı. Pandez’i dinlemeye gelenler arasında Figen Doğusoy, şebnem Işık ve Tuğba Peksayar da vardı...

Haberin Devamı

Saçlar kısaldı

Mahsun Kırmızgül ile yaşadığı aşkla adını duyuran Bade ışçil, uzun sarı saçlarından vazgeçmiş. Bade Hanım, önceki gece katıldığı bir davette karşıma yeni imajıyla çıktı. ışçil, saçlarını kısacık kestirmişti.

Ankara bürosu açıldı

Başarılı organizasyonları ve güçlü reklam kampanyalarıyla adından söz ettirmeyi başaran Feza Fırat ve kızı Başak Oral şu sıralar “F&F” adlı halkla ilişkiler şirketlerine Ankara’da ofis açmanın mutluluğunu yaşıyorlar. ıstanbul’daki ofisinin faaliyetlerine de aralıksız devam edecek olan Feza Fırat’ın Ankara’daki bürosu, Bilkent Üniversitesi mezunu halkla ilişkilerci Armağan şafak’ın yönetiminde faaliyet gösterecek. Reklam ve halkla ilişkilerin aranan ismi Feza Fırat’ın Ankara ofisinde de marka konumlandırma, kurumsal kimlik, marka danışmanlığı, konsept yaratımı gibi PR, reklam ve organizasyon hizmetlerinin tümüne yer verilecek.

Gecenin çifti

Lounge 102’nin “The World of Excellence” serisi kapsamında “Chinese New Year” adlı partisi geçtiğimiz cuma Hakkasan’da düzenlendi. Dünyaca ünlü DJ Nicky Siano’nun renk kattığı davette Esin Moralıoğlu-ıshak Cerit çifti gecenin en dikkat çekici isimleriydiler. Esin Hanım’ın giymek için tercih ettiği diz üstü çizmeleri büyük beğeni topladı.

Sıkı dostlar

Haberin Devamı

Adanalı Sapmaz ailesinin eski gelini Seyhan Sapmaz, geçtiğimiz gece Günay Restaurant’da kendisi gibi Adanalı olan işkadını Funda Es ile birlikte eğlendi. Çok sıkı dost olan ikili, 30 yıllık arkadaşlıkları boyunca bir kere bile dargın kalmamışlar.

Kita Türkiye’de

Pop müziğin sevilen isimlerinde Keremcem, bugünlerde sanal dünyanın yeni “pop prensesi” Kita ile birlikte seslendirdiği “Hayallerin Peşinde” adlı parçanın klibiyle konuşuluyor. Animasyon alanında yapılmış başarılı bir çalışmaya imza atmasının yanı sıra, çok kısa bir zaman zarfında, özellikle sanal ortamda, yüzlerce hayran edinmiş olan Kita’nın kimliği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Kita ile ilgili daha geniş bilgi almak için ise; www.kitanındünyası.com. adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Haberin Devamı

Atölyede buluştular

Derin Mermerci geçtiğimiz gece arkadaşı Yasemin Taciroğlu’nu ziyaret etti. Yasemin Hanım’ın annesi Nedret Taciroğlu’na ait Teşvikiye Atiye Sokak’taki Nedo adlı atölyede buluşan Mermerci ve Yasemin Taciroğlu sohbetlerine ilerleyen saatlerde Salomanje’de devam ettiler. Derin Mermerci ve Yasemin Taciroğlu çocukluktan beri arkadaş olduklarını, haftada bir de olsa buluşup sohbet etkilerini söylüyorlar.

Yazarın Tüm Yazıları