KALDER 3'üncü Erciyes Mükemmellik Zirvesi başlıyor

Güncelleme Tarihi:

KALDER 3üncü Erciyes Mükemmellik Zirvesi başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 09:31

KALDER 3'üncü Erciyes Mükemmellik Zirvesi başlıyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ'de 3'üncü Erciyes Mükemmellik Zirvesi KALDER Temsilciliği tarafından 18 Ekim'de KTO'da düzenlenecek.  2015 yılından beri düzenlenen ''Erciyes Mükemmellik Zirvesi' adlı sempozyumda bu yıl 'Geleceği Tasarlamak' ana teması ele alınacak.
KALDER Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu aylık olağan toplantısı, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu ev sahipliğinde, Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat  Başyazıcıoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantı sonrasında sempozyum hakkında bilgi veren başkan Murat Başyazıcıoğlu şöyle konuştu:
"18 Ekim 2017 tarihinde düzenlenecek '3'üncü Erciyes Mükemmellik Zirvesi’nde yine birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacağız. Sempozyumun gündemi yakalayan oturumları ile Kayseri sanayicisine, ticaret erbabına, akademisyenlere ve öğrencilere yeni ufuklar kazandıracağını düşünüyoruz. 3 ana oturumdan oluşması planlanan etkinliğin ilk oturumu öğleden önce Çeviklik ve İnovasyon başlığı ile gerçekleşecek. 2. Oturum, Çalışanlarla Başarmak- Farklılıkları Yönetmek başlılığı ile ele alınırken son oturumda Kayseri’de Savunma ve Otomotiv Sanayilerinin Geleceği konuşulacak. Tüm bu oturumlarda Kordsa Global, Vestel, Dokuz Tip Mizaç Modeli Derneği, Bosch/Siemens BSH, Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü, FNSS Savunma Sistemleri Anonim Şirketi, BMC Power Türkiye ve Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nden üst düzey yöneticiler bizlerle birlikte olacak. Ayrıca Yaşam Biçimi Mükemmellik adını verdiğimiz bölümde Et Uzmanı, Günaydın Restoran Kurucusu Cüneyt Asan keyifli bir sunumla sempozyumu renklendirecek. Ülkemizin çok saygın kurumlarından çok değerli konuşmacıların yer aldığı böylesi bir etkinlikte iş dünyamızı, akademisyenlerimizi ve öğrenci arkadaşlarımızı aramızda görmekten onur duyarız. Ayrıca bahsi geçen konulara ilgi duyan tüm kalite gönüllülerini sempozyumda davet etmek istiyorum.”
Başyazıcıoğlu, bu etkinliğin hazırlanmasında desteklerini esirgemeyen İstişare Kurulu Üyelerine,  Büyükşehir Belediyesi’ne,  Sanayi Odası’na,  Ticaret Odası’na, etkinlik sponsorlarına ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirtti.
Ulaşım A.Ş.’deki kurul toplantısının diğer katılımcıları Muka Elektronik A.Ş. YK Üyesi Ebru Kantarcı Kayaoğlu, 2'nci Ana Bakım Fabrika Müdürü Albay Tayfun Türkoğlu, Kilim Mobilya A.Ş. İşletme Müdürü Veysel Aslankaya, Boytaş Mobilya A.Ş. Sistem ve İş Geliştirme Müdürü Mustafa Taşçı, Simfer A.Ş. Üretim Müdürü Nihat Biçer, KAYSO Kalite Temsilcisi Özlem Göksu, KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın ve KalDer Kayseri GençKal Sorumlusu Bilal Kızak oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!