Kalbini Brezilyalı oyuncuya kaptırdı

Vakko’nun yöneticilerinden Alberto-Fery Elhadef’in küçük oğlu Ediz Elhadef, altı aydır Brezilya’nın sevilen dizi oyuncularından Caroline Ferraz’la birlikte...

Ediz Bey, birkaç ay önce Fransa’da tatil yaptığı sevgilisini geçen ay da İstanbul’a davet edip ailesiyle tanıştırmış. Şu sıralar güney sahillerimizde tatil yapmakta olan çiftin ilişkisinin ciddi olduğu konuşuluyor./images/100/0x0/55eaba4ef018fbb8f892e05d

Köpeğine kolye aldı

Bodrum’daki tatilciler, kendileri kadar evcil hayvanlarının görünümlerine de özen gösteriyorlar. Süreyya Yalçın’ın küçük köpeğine rengarenk, mücevher görünümlü tokalar almasından sonra, Selma Türkeş de köpeği için bir kolye seçti. Türkbükü’ndeki Takıcı adlı mağazaya giren Türkeş, ürünleri uzun süre inceledikten sonra köpeğine bir kolye satın aldı. Bunu onun boynuna taktıktan sonra da yine plaja koştu.

Çeşme’deki Portekizli

Portekiz İzmir Fahri Konsolosu Fahri Gökyayla, Türkiye ile Portekiz arasındaki ilişkileri geliştirmeye devam ediyor. Bu sebeple de geçtiğimiz hafta Çeşme’ye Portekiz’in dünyaca ünlü Fado sanatçısı Katia Guerreiro’yu getirdi.

Çeşme Kalesi’nde verdiği konserle izleyenleri büyüleyen Guerreiro, Fahri Gökyayla’nın oğlu Vecdi Aslan’ı da kucağından indirmek bilmedi. Fahri Bey, konser öncesi Efes ve Meryem Ana’yı ziyarete götürdüğü Katia Guerreio için "Dünyanın en büyük Fado sanatçılarından biri" diyor.

İsim babası Serdar Ortaç

Queen Club, geçtiğimiz günlerde Fontana Beach’in de bulunduğu Çeşme-Paşa Limanı’nda açıldı. İşletmeciliğini Suat Durkan önderliğinde Şenay Çelik, Cumhur Önaç ve Cenk Tarakçı’nın yapacağı beach’in açılışında Serdar Ortaç dj’lik yaptı. İzmirli gençlerin epey dikkatini çeken mekanın isim babası da yine Serdar Ortaç...

Gölköy’ü mesken tuttu

Şebnem Işık, bu yaz Bodrum-Gölköy’deki Bianca’yı mesken tuttu. Kimi zaman iskelede yoga yaparken, kimi zaman güneşlenirken rastladığımız Işık, sıcaktan bunaldığında ise bara geçip dostlarıyla sohbete dalıyor. Plaj modasını yakından takip eden Şebnem Hanım, mekanın işletmeciliğini yapan sevgilisi Emre Ergani’ye işlerinde yardımcı olmaktan da geri kalmıyor. Akşamüstü partilerinde şovlara katılan Işık, arkadaşı Esra Gürsoy’la diğer tatilcileri coşturuyor.

Misafir eksik olmuyor

Öğrenimine Amerika-Boston’da devam eden Melissa Eliyeşil, tatil için bir süredir Türkiye’de... Yaz aylarını Bodrum’da geçirmeyi tercih eden Eliyeşil’in Amerikalı misafirleri de yanından eksik olmuyor. Geçtiğimiz hafta dört arkadaşını Bodrum-Türkbükü’nde ağırlayan Melissa Hanım, onları önceki gün yolcu etmiş. Ama ev sahibi modundan henüz çıkmamış. Çünkü önümüzdeki günlerde de yine Amerika’dan okul arkadaşları kendisini ziyaret edecekmiş.

Halalarıyla buluştular

Cem-Bettina Hakko çiftinin çocukları Can ve Katia, geçtiğimiz gün halaları Sima Lodrik’le Ataköy Marina’da bir araya geldi. Yeğenlerini çok sevdiğini, her fırsatta onlarla buluştuğunu söyleyen Lodrik’in mutluluğuna diyecek yoktu. Hala sevgileri her hallerinden anlaşılan Can ve Katia da son derece keyifli bir gün geçirdi...

Program yapamıyor

Yaz sezonunun ortalarına geldik, ünlüler haftalar önce soluğu güney sahillerinde aldı. Ama Heves Ekinci hálá İstanbul’dan kopamadı. Gerekçesi ise nereye gideceğine bir türlü karar verememek! Göcek’e, Nice’e veya Antalya’ya davet eden dostlarına kesin cevabı veremeyen Heves Hanım’ bildiği tek şey Bodrum’a gitmeyeceği... Çünkü söylediğine göre Türkbükü’nün karmaşasından nasibini almak istemiyor.

Fahri hemşeri olacak

Fiba Holding ve Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’e Adıyamanlılar tarafından Fahri Hemşeri beratı verilecek. 1302 adet bilgisayarı ihtiyaç duyulan okullara dağıtılmak üzere Adıyaman’a gönderen Özyeğin’in bu jesti Adıyamanlı işadamı Turan Beyaz’ı harekete geçirdi. Beyaz, belediye başkanlığına başvurarak Hüsnü Bey’e Fahri Hemşeri beratı verilmesini rica etti.

Yaprak sahnede

İşletmeciliğini Nalan Aksoy’un yaptığı Blackk Live, 2006 yaz sezonuna iddialı girdi. Salı, çarşamba ve perşembe geceleri canlı müzik olan, interaktif partilerle de gece hayatına damgasını vuran Blackk Live’da eğlence geceyarısından sonra DJ’ler eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürüyor. Pazartesi günleri karaoke partileri düzenlenen mekanda bu akşam Avrupa Yakası’nın Yaprak’ı Hale Caneroğlu çıkacak; kaçırmayın derim.
Yazarın Tüm Yazıları