Kalbimize gömdük

Güncelleme Tarihi:

Kalbimize gömdük
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Önceki gün geçirdiği ani bir kalp krizi sonunda vefat eden Türk basketbolunun efsane Coachu Aydan Siyavuş dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Türk basketboluna uzun yıllar hizmet eden ve bir çok ünlü basketbolcu ile antrenör yetiştiren Aydan Siyavuş'u son yolculuğunda tüm dostları uğurladı. Şişli Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilen Aydan Siyavuş'un cenaze törenine basketbol camiasının büyük küçük tüm üyeleri katıldılar. Törende Faruk Süren başta olmak üzere tüm Galatasaray Yönetim Kurulu, Beşiktaş Başkanı Süleyman Seba, Fenerbahçe Asbaşkanı Orhan Keçeli, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Yönetim Kurulu üyeleri, Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Basketbol Federasyonu eski başkanı Osman Solakoğlu, Efes Pilsen Kulubü Başkanı Tuncay Özilhan, Şakir Eczacıbaşı, Galatasaraylı basketbolcular, geçmişin ve günümüzün yıldızları, hakemler ve çok sayıda sporsever hazır bulundu.

SİYAVUŞ'A VEDA

Önceki gün vefat eden Aydan Siyavuş'un cenaze törenine büyük hizmetler verdiği basketbolun ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Beşiktaş Başkanı Süleyman Seba, son yolculuğuna uğurlanan Siyavuş'un cenaze töreninde Galatasaray Başkanı Faruk Süren'e ve yakınlarına başsağlığı diledi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!