Kalbimdeki Deniz 45. bölüm fragmanında Şirzat kaçamıyor

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz 45. bölüm fragmanında Şirzat kaçamıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 18:18

Kalbimdeki Deniz yayınlanan 45. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından beğeniyle takip edilen dramatik dizisi Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Şirzat’ın Hülya’nın evine baskın yapacağından son anda haberdar olan Mirat ve Yosef, acı bir sonuca engel olamasalar da, Şirzat’ın kaçmasına engel olurlar. İşte, Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların soluksuz olarak takip edilen dramatik dizisi Kalbimdeki Deniz yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde ilginç anlar hakim olacak. İşte, Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Şirzat’ın Hülya’nın evine baskın yapacağından son anda haberdar olan Mirat ve Yosef, acı bir sonuca engel olamasalar da, Şirzat’ın kaçmasına engel olurlar. Polislerle girdiği çatışmada Şirzat’ın öldürüldüğünü öğrenen Salman’ı, cenazeyi teslim almaya geldiğinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Yaşadığı şok nedeniyle Hülya’yı yalnız bırakamayan Nejat, Emine’yi kaybeder. Şebnem ise Diyar’ın Deniz’e iletilmek üzere bıraktığı mektubu ele geçirir. Yaşanan olaylar herkesi derinden sarsıp duygusal dengeleri değiştirirken, Şebnem Deniz’e büyük bir sürpriz yapar. Olanları öğrenen Alihan ise beklenmedik bir adım atar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!