Kalbimdeki Deniz 34. bölüm sezon finali fragmanında kötü sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz 34. bölüm sezon finali fragmanında kötü sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 16:49

Kalbim Deniz 34. bölüm bölümüyle sezona ara vermeye hazırlanıyor. Ekran macerasına bu yıl başlayan dizinin sezon finalinde artık Deniz ve Miray arasındaki ilişkiyi öğrenen Ece, ikilinin ilişkisine engel olmak için hareke geçiyor. Mirat'ın evlenme teklifini kabul eden Deniz, Alihan'ın beklenmedik ziyaretiyle büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Peki, Alihan, Deniz ve Alihan yüzleşmesinde neler yaşanacak? İşte Kalbimdeki Deniz 34. bölüm fragmanı ve sezon finaline ilişkin detaylar!

Haberin Devamı

Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanlarıyla sezon finali yapacağını duyurdu. Cumartesi akşamları izleyicileriyle buluşan Kalbimdeki Deniz 34. bölümüyle sezon finali yapacak. Özge Özberk, Kutki ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kalbimdeki Deniz’in sezon finali olan 34. bölümde şaşırtıcı gelişmeler var. Peki, sezon finalinde neler yaşanacak? Mirat'ın evlenme teklifini kabul eden Deniz'i bekleyen sürpriz ne? İşte ilk görüntüler!

KALBİMDEKİ DENİZ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Deniz'in kızına Mirat'la aşık olduklarını ve evlenmeyi düşündüklerini söylemesiyle, evdeki dengeler alt üst olur. Ece bu ilişkiye engel olabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Şebnem, Alihan'ı durdurabilmek için çaresizce bir çılgınlık yapsa da; Alihan Kıbrıs'ı terk ederek İstanbul'a döner. Babasıyla aylardan sonra hasret gideren Ece, ona annesinin Mirat'la evlenmeyi düşündüğünü söyler. Nejat'ı kaybetmek istemeyen Hülya, ona bir oyun oynayarak Emine'yle aralarını bozmayı dener. Alihan'ın sorduğu hesaptan sıyrılmayı beceren Hülya, dünyasını başına yıkacak bir şok yaşar. Civan'ı takip eden Şirzat, onun Diyar'la buluştuğunu görür ve silahını ateşler. Volkan'ın dolduruşu Ece'yle gelecek planları yapan Mustafa'yı sarsarken, mezuniyet töreninde karşılaştığı şeyle şok olur. Turgut'la nikah tazelemeyi kabul eden Fikriye, hatırlamaya başladığı şeylerle sarsılır. Ece'nin kardeşini bile kullanarak uyguladığı yoğun baskıya rağmen Mirat'la Deniz aşklarına ve gelecek hayallerine sarılırlar. Mirat'ın evlenme teklifini kabul eden Deniz'i finalde asla düşünemeyeceği şok bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!