Kalbimdeki Deniz 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Mirat ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Mirat ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2017 15:11

Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle kısa sürede buluştu. Fragmandaki sahneler, geçtiğimiz haftadan bu yana sorulan 'Diyar ölecek mi?' sorusuna yanıt niteliğindeydi. Kalbimdeki Deniz 24. bölümünde Diyar, Hülya’nın gerçek yüzünü ve Deniz’e yaptıklarını öğreniyor. Mustafa, Ece’den aldığı cesaretle annesinin karşısına çıkıyor. Kalbimdeki Deniz 24. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar detayda!

Haberin Devamı

Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi günleri ekrana gelen Kalbimdeki Deniz’in yeni fragmanı bu haftaki bölüme dair önemli ipuçları veriyor. Bu haftaki bölümde en çok merak edilen konu Mirat’ın ölüp ölmeyeceğiydi. Fragmandaki görüntülerde Mirat’ın kazayı atlattığı görülürken; Diyar’ın tanık olduğu manzarayla büyük bir şok yaşadığı göze çarpıyor. İşte, Kalbimdeki Deniz 24. bölümünden ilk görüntüler!

Artun Mirat’ın kazadan sağ kurtulmasının ardından ilk planına geri dönme kararı alır. Hülya, Mirat’ın suikastını ve Emin cinayetini Artun’un yaptırdığını yüzüne vurur ama Artun bu suçlamaları kabul etmez. Diyar ve Serdem aşkını anlayan Fikriye, boşboğazlığıyla ortalığı karıştırır. Suriyeli kayıp çocuk annesine kavuşturulurken, Ece bu vesileyle Mustafa’nın annesiyle tanışır. Hülya ve Nejat boşanmaya karar verirler. Nejat, Deniz’in doktor arkadaşı Emine ile tanışır ve iyi anlaşırlar. Hülya bundan rahatsız olmakla beraber, Mirat’a ilgisini daha açık etmeye başlar. Figen’in Ferhat’la nişanlanması iki arkadaşın arasını gererken, Ece yeni okulunda iyice yalnızlaşır ve zor zamanlar geçirir. Diyar, Hülya’nın gerçek yüzünü ve Deniz’e yaptıklarını öğrenir. Mustafa ise Ece’den aldığı cesaretle annesinin karşısına çıkmaya karar verir.

BAKMADAN GEÇME!