Kalbi olan izlemesin

Güncelleme Tarihi:

Kalbi olan izlemesin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2012 16:49

Türk basketbolu gelecek sezon muhteşem maçlara ve başarılı oyuncuların zorlu mücadelelerine sahne olacak.

Haberin Devamı

- Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla kapatan Beşiktaş Milangaz zor bir dönemden geçiyor…

- Sezona büyük umutlarla başlayan Galatasaray Medical Park yeni bir yapılanmaya gitti.

- Mirsad Türkcan’a jübile yaptıracak olan, Spahija ile de yollarını ayıran Fenerbahçe Ülker’i yeni bir dönem bekliyor.

- Bir yanda da Oktay Mahmuti’nin başa gelmesiyle ‘Koraç Ruhunu hedefleyen Anadolu Efes…

 

YILIN BOMBASI FENERBAHÇE ÜLKER’DEN

 

Takımın başına İtalyan koç Simone Pianigiani’yi getirerek yeni bir döneme adım atan Fenerbahçe Ülker, sezonun transfer bombasını patlattı ve Montepaschi Siena’nın dünyaca ünlü yıldızı Bo McCalebb’i kadrosuna kattı.

 

Haberin Devamı

Romain Sato, Batiste Barış Ermiş de sarı-lacivertli takımın diğer önemli transferleri…

 

Gelenler: Simone Pianigiani (Koç – Montepaschi Siena), Barış Ermiş (Banvit), Romain Sato (Panathinaikos), Mike Batiste (Panathinaikos), Bo McCalebb (Montepaschi Siena)
Gidenler: Neven Spahija (Koç), Engin Atsür (Galatasaray MP), Roko Ukiç (Panathinaikos)

Kalanlar: Oğuz Savaş, Kaya Peker, Ömer Onan, Emir Preldzic, Bojan Bogdanovic, James Gist

 

GALATASARAY’DA TEK HEDEF EUROCUP ŞAMPİYONLUĞU

 

Geçtiğimiz sezona olcukça iddialı başlayan, tarihinde ilk kez katıldığı Euroleague’de de son 16’ya kalma başarısı gösteren ancak lige erken veda eden sarı-kırmızılı takım da yeni bir yapılanmaya gitti. Takımın başına getirilen Ergin Ataman ve Murat Özyer yönetiminde, katılacakları Eurocup’ta şampiyonluk hedefleyen Galatasaray Medical Park, devşirme oyuncu hakkını Ersin Dağlı’dan yana kullandı ve CSKA Moskova’nın yıldızı Jamont Gordon’u kadrosuna kattı.

 

Gelenler: Ergin Ataman (Koç – Beşiktaş), Engin Atsür (FB Ülker), Cenk Akyol (Anadolu Efes), Erwin Dudley (Ersin Dağlı) (Beşiktaş), Jamont Gordon (CSKA Moskova)
Gidenler: Oktay Mahmuti (Koç), Jamon Gordon (Anadolu Efes), Boris Savovic, Nihad Dedovic, Luksa Andric, Tutku Açık (Beşiktaş)

Haberin Devamı

Kalanlar: Ender Arslan, Göksenin Köksal, Furkan Aldemir, İlkan Karaman, Sertaç Şanlı, Barış Hersek

 

BEŞİKTAŞ’TA ŞAMPİYON KADRO DAĞILDI

 

Geçtiğimiz sezonu 3 kupa ile tamamlayan Beşiktaş, önce sponsorunu kaybetti, sonra koçu Ergin Ataman’ı, sonra da oyuncularını. Sponsor Milangaz’ın desteğini çektiği gün Beşiktaş’tan ayrılan Ergin Ataman’ın yerine Erman Kunter getirildi. Carlor Arroyo gidiyor, Mensah Bonsu ve David Hawkins’in durumu belirsiz. Devşirme oyuncu Ersin, Galatasaray’a gitti. Yeni bir yapılanmaya giren siyah-beyazlı takım, Tutku Açık, Patrick Christopher ve Muratcan Güler gibi tecrübeli oyuncuları kadrosuna kattı.

 

Gelenler: Erman Kunter (Koç – Cholet), Tutku Açık (G.Saray M.P), Patrick Christopher (Cholet), Muratcan Güler (Türk Telekom), Cevher Özer (Galatasaray Medical Park)
Gidenler: Ergin Ataman (Koç), Zoran Erceg (CSKA Moskova), Kemp (Montepaschi Siena)

Haberin Devamı

Kalanlar: Kartal Özmızrak, Can Akın, Mehmet Ali Yatağan, Serhat Çetin

 

ANADOLU EFES’TE MAHMUTİ DÖNEMİ

 

Son yıllarda özellikle antrenör konusunda istediği grafiği yakalayamayan Anadolu Efes, Oktay Mahmuti ile bu kötü döneme son vermek istiyor. Efes ile başarılı bir sezon geçirmeyi planlayan Mahmuti, Galatasaray’daki en verimli oyuncuların Jamon Gordon ile NBA’deki temsilcilerimizden Semih Erden ve Atlanta’nın yıldızı Fordan Farmar’ı da kadrosuna katarak, takımın gücüne güç kattı.

 

Gelenler: Oktay Mahmuti (Koç – G.Saray Medical Park), Birkan Batuk (Pınar Karşıyaka), Jamon Gordon (G.Saray Medical Park), Semih Erden (Cleveland Cavaliers), Jordan Farmar (Atlanta Hawks)
Gidenler: Ilias Zouros - Ufuk Sarıca (Koç), Cenk Akyol (Galatasaray MP)

Haberin Devamı

Kalanlar: Sinan Güler, Kerem Gönlüm, Kerem Tunçeri, Doğuş Balbay, Ermal Kuqo, Gökhan Şirin, Dusko Savanovic, Sasha Vujacic, Stanko Barac

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!