Kahvaltıda pilates buluşması

Güncelleme Tarihi:

Kahvaltıda pilates buluşması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 12:40

BODRUM Pilates eğitmenleri ve öğrencileri Ortakent Kefi Beach'teki kahvaltının ardından yoga öğretmeni Nilgün Oktürk'ün eşliğinde bedensel hareketler ve nefes çalışması yaptı.

Haberin Devamı


Bodrum'da 300 üyesi bulunan Bodrum Pilates'in düzenlediği kahvaltıya katılan 50 kişi sabah Ortakent sahilinde bir yürüyüş gerçekleştirdi. Ardından sağlıklı bir kahvaltı yapan katılımcılar çimler ve iskele üzerinde birer seans pilates yaptı. İki ayda bir salon dışında aileler ile tanışma ve kaynaşma toplantıları düzenlediklerini belirten Bodrum Pilates'in işletmecisi Fisun Sarıca, "Yoganın sonu yok ve biz bugün bu slogandan yola çıkarak yaz yaklaşırken böyle bir kahvaltı düzenlemek istedik.

Kahvaltıda pilates buluşması

Bugün de sabah buluşup yürüyüş yaptık, ardından yogamızı yaptık ve sonra da kahvaltıya geçtik. Bu gibi etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Plates ve yoganın dışında crosfit, aletli pilatesle sıkılaşma çalışmaları da yapıyoruz. Tabata Tarining dersimiz var, yağ yakma ve sıkılaşma, kangu jumping de yapıyoruz. Konularında uzman 10 kişilik öğretmen kadromuz var. Bu çalışmaları da 10-15 kişilik gruplar halinde yapıyoruz. Bodrum'da pilates tutkunlarının sayısı hızla artıyor, yaza formda girmek isteyen bayanların tutkusu haline geldi" dedi.

Haberin Devamı

Kahvaltıda pilates buluşması


HAFTADA EN AZ ÜÇ GÜN SPOR
Yoga öğretmeni Nilgün Oktürk ise pilates, yoga ve anti graviti yoga eğitimleri ile sağlıklı bir yaşamın mümkün olduğunu belirterek, "Bugün olduğu gibi bazı günler eğitimlerimizi plajda kırda ve orman içerisinde yaparak eğitimlere farklılık ve eğlence kazandırıyoruz. Türk insanında spor bilinci çok gelişti bu nedenle her yaşta herkesin haftada üç gün en az birer saat spor yapmasını tavsiye ediyorum. Yogayı her yaş grubu yapabilir, bel fıtığı ve boyun fıtığı olanlar biraz daha dikkatli, mümkünse doktor kontrolünde doktorun izin verdiği ölçüde yapmalılar" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!