Kahta'da, kitap okuyanlara ücretsiz çay ve kahve

Güncelleme Tarihi:

Kahtada, kitap okuyanlara ücretsiz çay ve kahve
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2017 13:09

Kahta'da, kitap okuyanlara ücretsiz çay ve kahve

Haberin Devamı

Haci BOZKURT/KAHTA (Adıyaman), (DHA) – ADIYAMAN’ın Kahta İlçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile desteklenen bir kafede kitap okuyanlara ücretsiz çay, kahve ikramı yapılıyor.
Diriliş Kitap Kafe Proje kapsamında, paneller, film okumaları, kitap tahlilleri, piknik, geziler ve söyleşi gibi etkinlikler de organize edilecek. Kafe, hafta sonları da dahil olmak üzere her gün hizmet verecek ve kitap okuyanlara ücretsiz çay ve kahve ikram edilecek.
İlçe Milli Eğitim Müdür İbrahim Halil Tünçmen, 'Diriliş Kitap Kafe' projesinin çok güzel olduğunu ifade ederek, "Yeni açılan bu mekanda öyle inanıyorum ki geçlerimiz her gün hafta sonları da dahil olmak üzere ders çalışma ve kitap okuma imkanına sahip olacak. Her ne kadar teknoloji gelişiyorsa da hiçbir zaman bilgi olarak kitabın yerini alamaz. Çünkü internette, bilgiye hızlı bir şekilde ulaşırsan ama kitap gibi kalıcı olmaz" dedi.
Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak da kafe ile gençlerin , Diriliş Kitap Kafe sayesinde gençlerin artık kahve köşelerinden kurtularak böyle nezih bir ortamda kitap okuyabileceklerini dile getirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!