Kahta'da Anneler Günü kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Kahtada Anneler Günü kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 10:58

Kahta'da Anneler Günü kutlandı

Haberin Devamı

Haci BOZKURT/ KAHTA (Adıyaman),(DHA) - ADIYAMAN’ın Kahta İlçesinde Anneler Günü düzenlenen etkinlikle bir hafta erkenden kutlandı.

Anneler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe; Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Durmuş Ali Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Nedim Çelebi, İlçe Sosyal Hizmet Müdürü Şevket Erşahin, Kahta Kadın ve Çocuk Hakları Derneği Başkanı Emine Kardeş, Kahta Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan ile çok sayıda anne katıldı.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Anneler Günü'nü erkenden kutladıklarını belirterek, "Aslında Anneler Günü 14 Mayıs. Ama 14 Mayıs tarihinde Bakanlık tarafından düzenlenecek olan bir eğitim programına katılacağım. Bu anlamlı günü bu hafta kutlamak istedik. Annelerimizin günü sadece bir gün değil. Annelerimizin her zaman bizim için çok kıymetli oldukları bilincindeyiz. Bizim annelerimizden en büyük isteğimiz, arzumuz, ülkemizin geçirdiği sıkıntılı süreç içerisinde yaşanan hadiselerden de pay çıkartarak ülkemize bağlı bireyler yetiştirmek. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Bu bilinci, duyguyu hiçbir zaman bırakmamız lazım" dedi.

İlçe Sosyal Hizmet Müdürü Şevket Erşahin ise, Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü'nün evrensel bir gün olduğunu belirterek, "Sadece bir haftaya ya da bir güne sığdırmak mümkün değil. Çünkü anneler her zaman özeldir. Onlar hem öğretmen, aile eğitmeni ve toplumu ayakta tutan çocuklarımızın sahipleridir. Eğer onlar olmasaydı dünya hiçbir zaman var olmazdı" dedi.

Konuşmaların ardından Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ile protokol üyeleri, yılın annesi seçilen kadınlara hediye takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!