Kahta Devlet Hastanesi’nden ‘İnfo Kanal’ Projesi

Güncelleme Tarihi:

Kahta Devlet Hastanesi’nden ‘İnfo Kanal’ Projesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:12

KAHTA DEVLET HASTANESİ'NDE 'İNFO KANAL' ÜZERİNDEN KAMU SPORU VE BİLGİLENDİRİCİ FİLMLER İZLENECEK

Adıyaman’ın Kahta Devlet Hastanesi’nde bilgilendiren film ve kamu spotlarının yayınlanabileceği ‘info kanal’ kuruldu.
Sağlık hizmeti sunumunda kalite çıtasını her geçen arttıran Kahta Devlet Hastanesi, yapılan yeniliklere bir yenisini daha ekledi. Vatandaşlar, hastane bünyesinde kurulan ‘info kanal’ sayesinde tedavi gördükleri süre boyunca izleyecekleri tanıtım filmleri ve kamu spotları ile sağlık hizmetlerinin neler olduğunu öğrenecek.
Profesyonel bir ekip ve ekipmanla ham çekimleri yapılan ilk bilgilendirme filmi projesi, montaj süreci tamamlandıktan sonra hastanenin merkezi televizyon sistemi entegre olarak kurulan ‘info kanal’ üzerinden yayınlanacak. Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, deneyimli bir ekip ile bilgilendirme filmi projeleri üzerine çalışmalara devam ettiklerini belirtti.
Başhekim Dost, “Bizler, göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunma yarışı içerisinde olduk. Halkımızın beklentilerine en üst düzeyde cevap vermiş olmamız alınan sağlık hizmetinden memnuniyetin artmasını sağlamıştır. Hastanemizde yapmış olduğumuz yeniliklere ‘info kanal’ projemizi de eklemiş bulunuyoruz. İnfo Kanal sayesinde sağlık hizmeti alan hastalarımız odalarında bulunan uzaktan kumanda ile 0’ı tuşlayarak sürekli yayında tutacağımız kamu spotu ve bilgilendirme filmlerini izleyebilecekler. Gerek ayaktan, gerek yatan hastalarımıza yönelik bilgilendirici ve yardımcı film projeleri üzerine çalışmalarımız halen devam ediyor. Halkımıza sağlık hizmetini en üst seviyede sunabilmek için tüm çalışanlarımızla birlikte yeni fikirler, yeni projeler geliştirerek yolumuza devam ediyoruz. İmkanlarımız nispetinde her zaman en iyisini yapmaya çalışacağız. Çünkü kapımızdan içeri giren herkesi hasta değil, misafirlerimiz olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!