Kahreden rakamlar!

Güncelleme Tarihi:

Kahreden rakamlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 09:41

Fenerbahçe büyük maliyetlerle kurduğu kadrosuyla kıyaslanamayacak rakibine puan kaptırırken taraftarına da büyük üzüntü yaşattı. Takım değerleri tablosu sahadaki oyunun tam tersiydi.

Fenerbahçe Avrupa macerasına büyük bir hayal kırıklığı ile başlarken parayla saadet olmadığı bir kez daha yüzümüze çarptı.Sarı lacivertli temsilcimizin maça başladığı 11’in değeri tam 80 milyon Euro oldu. Ancak asıl ilgi çeken kısım ise Fenerbahçe’nin dünya yıldızlarıyla dolu yedek kulübesiydi.
 
Van Persie, Wiel, Emenike ve Neustadder gibi yıldızların oturduğu kulübenin piyasa değeri tam 48 milyon Euro oldu... Rakip Zorya’nın maça başladığı 11’in değeri 9 milyon olurken 24 kişilik kadronun değeri ise 14 milyon Euro... 
 
İLK İSABETLİ ORTA 75’TE
Fenerbahçe dünkü futboluyla sınıfta kalırken kanatlarını da kullanamadı. Sarı lacivertli temsilcimiz ilk isabetli ortasını 75. dakikada yapabildi. Bu dakikaya kadar yapılan 14 orta isabetli olmadı.
 
FENER YİNE GRUPTAKİ  İLK MAÇINI KAZANAMADI
F.BAHÇE Avrupa Ligi grup aşamasına daha önce üç kez yer aldı. Sarı lacivertliler bu üç sezonda gruptaki ilk maçını kazanamamıştı. Fenerbahçe bu da sezon ilk maçında Zorya takımı ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Temsilcimiz böylece yer aldığı dört gruba da galip gelemeden başladı. Ancak F.Bahçe bu tüm gruplardan çıkmayı başarmıştı. 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!