Kahramanmaraş'tan Suriye'ye 4 TIR yardım

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraştan Suriyeye 4 TIR yardım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 15:48

Kahramanmaraş'tan Suriye'ye 4 TIR yardım

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Suriye'ye 4 insani yardım TIR'ı gönderildi.
2'si Elbistan'dan olmak üzere 4 yardım TIR'ı, Kahramanmaraş Fuar Merkezi alanından dualarla uğurlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Hasan Balbaba, 4 TIR ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Suriye'ye gönderilen 173'üncü yardım TIR'ı olduğunu belirterek, "Kahramanmaraş'ta yüz binlerce öğrenci genç kardeşlerimizin emekleriyle hazırlan bu tırlar ile Kahramanmaraş vicdanın şehri, merhametin şehri, ensar şehir olmaya devam ettiğini göstermiştir. Emeği geçen katkı veren herkese teşekkür ediyorum, Kahramanmaraş olarak vicdanın şehri, ensar şehir olmaya devam edeceğiz" dedi.
Hayrat İnsani Yardım Vakfı Suriye Koordinatörü Muhammed Ubeyd Köşker de "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hazırlanan yardım turlarını, özellikle Doğu Guta'dan tahliye edilen Afrin ve İdlip bölgesindeki zor şartlarda yaşama tutunmaya çalışan kardeşlerimize ulaştıracağız, Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere katkı veren Kahramanmaraş İsar Derneğine, Onikişubat Belediyesine, Elbistan Gülbahar Sultan Derneğine ve Elbistan Yatılı Bölge Okuluna teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!