Kahramanmaraş'ta yeni transferler

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraşta yeni transferler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2006 14:32

2 Ligi (B) Kategorisi 5. Grupta lider olarak Play-Off grubu maçlarına katılmaya hak kazanan Kanramanmaraşspor, golcü Ali Asım Balkaya ve Fuat Kırımcı'yı transfer etti.

Haberin Devamı

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Gedemenli, imza töreninde kadrolarının daha da güçlendiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde transfer ettikleri futbolcuların takıma çabuk uyum sağladığını belirten Gedemenli, “Bu transferlerle gücümüze güç katacağız. Bu futbolcularımızla 6 aylık anlaşma yaptık. Ama her iki tarafta istediği takdirde sözleşmeyi uzatacağız. Takımımıza ve Kahramanmaraş'a hayırlı olsun” diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı ekibin yeni oyuncusu Ali Asım Balkaya da, son olarak Akçaabat Sebatspor'da mücadele ettiğini hatırlatarak, Kahramanmaraşspor'a gelmekten memnun olduğunu belirtti.

Balkaya, Kahramanmaraşspor'un başarılı sonuçlar aldığına işaret ederek, “Daha önce oynadığım takımlardaki başarılı performansımı inşallah burada da sergiler, takımımın başarısında benimde emeğim olur” dedi.
Fuat Kırımcı ise, Kahramanmaraşspor'u Play-Off'ta mücadele edeceği için seçtiğini belirterek, “Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Hedefim burada başarılı olmak. Play-Off'ta şampiyonluğu göğüsleyen taraf biz olacağız” diye konuştu.

Kırımcı, daha önce Tokatspor, Asaşspor, Karabük, Karaman, Çankırı ve Marmarisspor'da oynadığını kaydetti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!