Kahramanmaraş'ta sağanak ve yoğun sis

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraşta sağanak ve yoğun sis
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 13:18

- Olumsuz hava koşulları nedeniyle uçak seferleri iptal oldu

Haberin Devamı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta sabah etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkilerken, yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal oldu.

Sabah başlayan sağanak ve sis nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. İstanbul'dan havalanan ve Kahramanmaraş'a inmesi beklenen TK 2200 sefer sayılı yolcu uçağı yoğun sis nedeniyle Gaziantep Havalimanına inmek zorunda kaldı. Ankara'dan havalanan TK 7130 sefer sayılı yolcu uçağı da yoğun sis ve sağanak yüzünden Gaziantep'e yönlendirildi.

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan ile AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç de Ankara'ya gitmek için geldikleri havaalanına uçağın iniş yapamaması üzerine karayoluyla Adana'ya gitti.

Güvenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle uçağın havaalanına iniş yapamadığını belirterek, "Buraya gelmesi gereken uçak Şanlıurfa'ya indi. Genel kurul için Ankara'ya, Adana'dan gideceğiz" dedi.

Haberin Devamı

İstanbul'a gitmek için havaalanına gelen "Yedi Güzel Adam" adlı televizyon dizisinin oyuncusu Bora Cengiz de bugün doğum günü olduğunu ifade ederek, "Bu yüzden İstanbul'a gidecektim ancak hava muhalefeti yüzünden mağdur oldum" diye konuştu.

Öte yandan Kahramanmaraş'tan Ankara'ya gidecek yolcular otobüslerle Şanlıurfa'ya, İstanbul'a gidecek yolcular ise otobüslerle Gaziantep'e gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!