Kahramanmaraş'ta polisten denetim

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraşta polisten denetim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 09:50

Kahramanmaraş'ta polisten denetim

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ polisi, okul önlerinde ve internet kafelerde denetim yaptı. Çeşitli suçlardan aranan 6 kişinin yakalandığı denetimlerde kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulandı.
Dulkadiroğlu ve Onikişubat Kaymakamlıkları tarafından oluşturulan internet kafe denetleme komisyonunda görevli personel ve komisyonlarla hareket eden 15 ekip ve 190 personelin katılımıyla yapılan denetiminde, 65 iş yeri kontrol edildi. Narkotik, asayiş, trafik, terör ve diğer şube personelleriyle gerçekleştirilen denetimlerde 7 işyerine 10 bin 435 lira para cezası uygulandı, 3 işyerine çocuk bulundurmaktan, 2  işyerine kamera kayıtlarının olmamasından, 3 işyerine de yasaklı sitelere girmeyi engelleyen filtre yazılımı bulundurmamaktan idari işlem yapıldı.
Denetimler internet kafelerle sınırlı kalmayarak okulların etrafındaki bütün işyerleri ve buralarda çalışan insanlar, park bahçe, metruk bina ve yapılar ile güvenlik riski teşkil eden alanlarda şüpheli görülenler kimlik kontrolünden geçirildi. 619 kişinin de sorgulandığı denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 6 kişi yakalandı. 11 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre çevreyi rahatsız etmekten idari para cezası uygulandı. Okul etrafında 87 araç sorgulanırken, 9 araç sürücüsüne 5 bin 267 lira para cezası kesildi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!