Kahramanmaraş'ta, Muhtarlar Günü kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraşta, Muhtarlar Günü kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 12:41

Kahramanmaraş'ta, Muhtarlar Günü kutlandı

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - 19 EKİM Muhtarlar Günü, Kahramanmaraş'ta törenle kutlandı.
Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törene; Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Adnan Alagöz ve muhtarlar katıldı. 
Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan törende, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra muhtarlar adına bir konuşma yapan Onikişubat Muhtarları Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, muhtarlar olarak devletin tüm kurumlarını temsil edip milletle devlet arasında köprü olduklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapı muhtarlarımızdır. En ücra yerleşim yerinde bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetinde olmuştur" dedi.
ERKOÇ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Törenden sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,  Çınarkasrı Sosyal Tesisleri'nde muhtarlarla bir araya geldi. Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in de katıldığı toplantıda konuşan Erkoç, muhtarların kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Erkoç,"Mahallelerdeki elimiz, kolumuz muhtarlarımızdır. Çünkü mahallerdeki sorun ve sıkıntıların tespiti konusunda bize çok yardımcı oluyorlar" dedi.
İl genelinde 694 mahalleye hizmet ettiklerini ve bunu yaparken de her zaman muhtarlarla istişare halinde olduklarını kaydeden Erkoç, 3 buçuk yılda mahallelere yapılan hizmetler hakkında da bilgi verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!