Kahramanmaraş'ta kar temizleme çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraşta kar temizleme çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 10:07

Kahramanmaraş'ta kar temizleme çalışmaları

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi yoğun kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi kontrolünde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı araçları ile ilçe belediyeleri ve karayolları ekiplerinin de destek verdiği kar temizleme ve yol açma çalışmalarına  tüm hızıyla devam ediyor.
Belediyeden yapılan açıklamada il genelinde yürütülen kar temizleme ve yol açma çalışmaları şu şekilde:
"Elbistan'da; Sultankorusu Grup Yolu Uncular, Kayageçit, Fakıoğlu, Alkayaoğlu, Köşk, Uzunpınar, Karamağra, Keçemağra, Sarıyatak, Elmalı, Körücek hattında, Karahasanuşağı Grup Yolu, Kangal, Kantarma, Karahasanuşağı, Tapkıran, Tapkırankale, Armutalan, Atmalıkaşanlı, Dervişçimli, Günaltı güzergahında, Beştepe, Yalıntaş, Aksakal, İncecik, Sevdilli, Topallı güzergahında kar temizleme ve yol açma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Afşin'de; ana arter yollar başta olmak üzere, Tatlar Grup Yolu, Haticepınarı, Örenli, Dağlıca, Dokuztay, Armutalan, Söğütderesi, Sevin Grup Yolu, Arıtaş, Başüstü, Kepez, Ağcaşar, Kötüre, Gözpınar Mahallelerinde kar temizleme ve yol açma çalışmaları sürdürülüyor.
Dulkadiroğlu'nda; Başdervişli, Elacık, Kemallı, Zorkun, Kılağlı Bahçeli ve Hacıeyüplü Mahallelerinde çalışmalar devam ediyor.
Onikişubat'ta; Tekir, Kurucaova, Çukurhisar, Çamlıca, Şahinkayası, Çevrepınar, Döngel, Kaynar, Kumarlı, Kümperli ve Kertmen Mahallelerinin yollarında kar temizleme ve yol açma çalışmaları devam ediyor.
Türkoğlu'nda; Çakıroğlu, Kaledibi, Doluca mahallelerinde, pazarcık ilçesinde Büyüknacar Mahallesi grup yolunda, Çağlayancerit İlçesinde Kale, Soğukpınar, Boylu, Oruçpınar, Emiruşağı, Helete, Engizek Mahallerinde kar mücadelesi devam ediyor.
Ekinözü'nde; Kandil-Kabaktepe-Yeniköy, Alişar Grup Yolu, Ekinözü Çiftlik-Ambar Grup Yolu, Kürtül, Demirlik, Gaziler Mahallelerinde kar temizleme çalışmaları devam ediyor.
Göksun'da; Değirmendere, Çamurlu, Hacıkodal, Yoğunoluk Mahallelerinde kar temizleme ve yol açma çalışmaları sürdürülüyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!