Kahramanmaraş, masa tenisinde birinci oldu

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraş, masa tenisinde birinci oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 11:34

Kahramanmaraş, masa tenisinde birinci oldu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - GENÇLİK ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde 8 ayrı bölgede organize edilen Anadolu Yıldızları Masa Tenisi'nin Akdeniz Bölgesi'nde mücadele eden Kahramanmaraş, grubunda birinci oldu.

Osman Sayın Spor Salonu'nda 21-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçeklen turnuvaya 9 takımdan toplam 90 sporcu katıldı. Turnuvanın açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci, turnuvanın centilmenlik ruhuyla geçmesi temennisinde bulunarak sporculara başarılar diledi.

Daha sonra başlayan müsabakalar sonunda C Grubu'nda mücadele eden Gözde Dilara Temiz, Ümran Gözükara, Zümral Gözükara ve Rüveyda Elbistan’dan oluşan Kahramanmaraş Kız takımı grup birincisi oldu. Hüseyin Mert Palta, Ejder Kara, Gökay Yıldız ve Eray Yıldız'dan oluşan Kahramanmaraş Erkek Takımı da yine grup lideri oldu. Her iki takım bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Öte yandan turnuvada A Grubu'nda kızlar ve erkeklerde Antalya birinci, B Grubu'nda ise kızlar ve erkeklerde Isparta grup lideri olarak bir üst tura çıkmaya hak kazandı.

Turnuvanın sonunda yapılan törende Yusuf Bayram Demirci tarafından gruptan çıkan takımlara başarı ve katılım belgeleri ile madalyaları verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!