Kahramankazan'dan buruk başlangıç

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazandan buruk başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2017 11:17

Kahramankazan'dan buruk başlangıç

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- ANKARA Süper Amatör Lig'de mücadele veren Kahramankazan Belediyespor Futbol takımı, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) ile oynadığı sezonun ilk maçını 1-0 kaybetmenin burukluğunu yaşadı. Belediye Başkanı Lokman Ertürk, takımlarına güvendiklerini ve ligi en iyi şekilde tamamlayacaklarına inandıklarını söyledi.
19 Mayıs Stadyumu dış sahada oynanan karşılaşmada, Kahramankazan Belediyespor rakibine 1-0'lık skorla mağlup oldu. Kahramanakazan Belediyespor, karşılıklı akınlarla geçen karşılaşmada ilk yarıda yediği golle mağlup olurken, oynadığı futbolla göz doldurdu. Teknik Direktör Sinan Aler yönetimindeki Kahramankazan lige buruk başlamasına karşın, gelecek maçlar için umut verdi. Karşılaşmayı Kahramankazan Belediyespor'un da başkanı olan Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ile Kahramankazanlı birçok taraftar da takip etti. 
Başkan Ertürk, yeni sezonda takımlarına başarılar dileyerek, takımlarına güvendiklerini ve ligi en iyi şekilde tamamlayacaklarına inandıklarını söyledi .Ertürk, “Gönül isterdi ki lige ilk maçımızı kazanarak başlayalım, ancak olmadı. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimizin sürekli olarak yanındayız ve onlara güveniyorum" diye konuştu.   
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!