Kahramankazan’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazan’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 12:55

Kahramankazan’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN (Ankara), (DHA) - KAHRAMANKAZAN Belediyesi, 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için yüzme kursu açtı. Bir aylık eğitimin ardından kursa katılan çocuklar yüzme öğrenecek.

Spor alanında yaptığı faaliyetlerle dikkati çeken Kahramankazan Belediyesi, ilçede yüzme bilmeyen çocuklar için harekete geçti. Yüzme bilmeyen 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için yüzme kursu açıldı. Kahramankazan Belediyesi’nin yarı olimpik ve uluslararası kriterlere uygun yüzme havuzunda verilecek eğitimler bir ay sürecek. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimler sırasında havuzlarda cankurtaranlar da hazır bulunacak. Kurslara katılmak isteyen çocuklar ve velileri belediyenin yüzme havuzuna müracat edebilir.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçede sporun birçok dalında faaliyet gösterildiğini belirterek, “Yüzme kurslarımıza katılan yavrularımız burada yüzme öğrenecek. Eğitimlerin ardından ilçemizde yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmayacak. Eğitimler alanında uzman eğitmenler tarafından hijyenik ve güvenli bir ortamda veriliyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!