Kahramankazan’da anlamlı etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazan’da anlamlı etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 09:55

Kahramankazan’da anlamlı etkinlik

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) -KAHRAMANKAZAN Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Uyuşturucu Özgürlüğün Sonu’ adlı seminerde, vatandaşlara madde bağımlılığıyla mücadele konusu anlatıldı.

Seminere, belediye başkan yardımcıları, ilçede görevli kamu kurumu personeli, veliler ve belediye çalışanları katıldı. Sosyal Hizmet Uzmanı Arif Dalkılıç, madde bağımlılığı ve madde bağımlığıyla mücadele konusunda bir sunum yaptı. Madde bağımlılığından korunmanın en iyi yolunun hiç başlamamak olduğunu vurgulayan Dalkılıç, sunumunda madde bağımlılığı ile mücadele konusunda farkındalık yaratacak önleyici ve koruyucu tedbirleri anlattı.

‘BU ALANDAKİ ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ’

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de, madde bağımlılığıyla mücadele konusunu önemsediklerini belirterek, “Madde bağımlılığı gelişmiş ülkelerde bile ilk sorunlar arasında yer alıyor. Bu kapsamda belediye olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin madde kullanımından ve bağımlılığından uzak durmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Bu seminer de bu kapsamda yaptığımız çalışmalardan biri. Bu alandaki çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. Yavrularımızı, gençlerimizi bu illetten korumak ve uzak tutmak için üzerimize düşeni yapacağız” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!