Kahramankazan'da 'aile içi iletişim' seminerleri

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazanda aile içi iletişim seminerleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 10:46

Kahramankazan'da 'aile içi iletişim' seminerleri

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- KAHRAMANKAZAN Belediyesi, toplumun temel yapı taşı olan ailelere yönelik örnek bir çalışma gerçekleştiriyor. Aile bireylerinin arasındaki iletişimi güçlendirmeyi amaçlayan belediye, 'aile içi iletişim' seminerleri düzenleniyor. 
Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla dikkati çeken Kahramankazan Belediyesi, aile bireyleri arasındaki iletişimi güçlendirmek için örnek bir çalışmaya imza atıyor. Belediye anne, baba ve çocuklardan oluşan aile bireylerine yönelik “aile içi iletişimö seminerleri gerçekleştiriyor. Kahramankazan Belediyesi Gençlik Merkezi'nde  (KAGEM) düzenlenen seminerlere, anne, baba ve çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Seminerlere ayrıca, ailelerin yanı sıra aile kurmaya hazırlanan gençler de katılıyor. Belediye bünyesinde görev yapan uzman personeller tarafından verilen seminerler, aile içi iletişimin güçlendirilmesi, anne-baba tutumları ve çocuklarla etkili zaman geçirme yöntemleri gibi başlıkları kapsıyor. Seminerlere katılan anne ve çocuklar ayrı KAGEM'in bahçesine kurulan atölyelerde resim yapma fırsatı da buluyor. Tuvallerin başına geçen anne ve çocuklar, oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. 
Daha mutlu aileler için 
Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ailenin toplumu oluşturan en temel unsur olduğunu belirterek, "Daha sağlıklı, mutlu ve güçlü bağlara sahip aileler için böyle bir çalışma yapıyoruz. Aile bireyleri arasındaki iletişim ne kadar kuvvetli olursa, bu aynı ölçüde kuvvetli bir toplumun da göstergesidir. Bu kapsamda ailelerimize elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeyi sürdüreceğiz. Tüm ilçe halkımızı seminerlerimize davet ediyoruz" diye konuştu.   
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!