Kahramankazan’da 15 Temmuz etkinlikleri göz doldurdu

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazan’da 15 Temmuz etkinlikleri göz doldurdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 14:16

Kahramankazan’da 15 Temmuz etkinlikleri göz doldurdu

Haberin Devamı

Hasan POLAT/ KAHRAMANKAZAN, (Ankara) (DHA)- FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan’da, demokrasi nöbetlerinde kent meydanı dolup taşıyor.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kahramankazan Belediyesi, demokrasi nöbetleri boyunca semazen gösterileri, tasavvuf musikisi, şiir dinletileri, belgesel gösterimleri ve resim sergisi düzenledi.
İlçede başta şehit yakınları ve gaziler ile aileleri, ilçe kaymakamı Engin Aksakal ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk olmak üzere binlerce vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetleri gece geç saatlere kadar devam ediyor.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında ilk gün, şehit mezarlarını ziyaretler ve şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okutularak başlandı. 15 Temmuz yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ayrıca şehitler anısına hatıra ormanı oluşturuldu ve geçen yıl olduğu gibi Belediye Başkanı Lokman Ertürk şehitlerin adını okuyarak yoklama yaptı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!