Kahramankazan ve Beypazarı kardeş şehir oldu

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazan ve Beypazarı kardeş şehir oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 14:29

Kahramankazan ve Beypazarı kardeş şehir oldu

Haberin Devamı

Hasan POLAT-Kemal ÇELEN/BEYPAZARI(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Beypazarı ile Kahramankazan Belediyeleri kardeş şehir protokolü, her iki belediye başkanları tarafından imzalandı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan tarafından imzalanan kardeş şehir ve iyi niyet protokolü ile iki ilçe arasında ilişkilerin geliştirilmesi ve katkı sağlanması konusunda çalışmalara hız verildi. Beypazarı Belediyesi Halkevi toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ak Parti Beypazarı ve Kahramankazan ilçe başkanları ile iki belediyenin başkan yardımcıları ve birim amirleri katıldı.

Şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan törende konuşan Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, iki ilçe arasında halihazırda iyi bir ilgi ve iletişim olduğunu, imzalanan kardeş şehir protokolü ile kardeşliğin resmileştirildiğine dikkat çekti. Başkan Ertürk, Beypazarı ve Kahramankazan'ın her alanda birbirine destek olduğunu, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile uzun yıllara dayanan dostluk ve kardeşliklerinin iki ilçenin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Ertürk, "Bizlere kendi evimizdeymiş gibi hissettiren, misafirperver Beypazarı halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Törende konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ise 15 Temmuz'da yaşanan ihanet girişiminin karşısında sergiledikleri kahramanlık için Kahramankazan halkını ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü kutladığını belirterek, "Kahramankazan tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır, yaşanan bu süreçte şehit olan Kahramankazan'lılara Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum, yaşanan bu süreç sonrasında Kahramankazan'ın ilk kardeş belediyesi olmak bizleri de ziyadesi ile mutlu ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!