Kahraman ásik Zorro

Güncelleme Tarihi:

Kahraman ásik Zorro
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

ELELE Dergisi bu ayki sayisinda, kiliclarin golgesinde yasanan efsanevi bir aski kaldigi yerden devam ettiriyor. Hande Ataizi, kalbini maskenin gerisindeki kahramana kaptiran guzel Elenia, Karahan Cantay ise Zorro'yu canlandiriyor.

Maskesini asla cikarmayan efsanevi kahramanla sevgilisinin yasadigi aski tanimlamak mumkun degil. Kilic seslerinden kalbe giden bir meydan okuma sanki. Peki Hande Ataizi ve Karahan Cantay, ne dusunuyorlar ask icin, nasil yasiyorlar?

Aski bir sans olarak goruyor Hande Ataizi. Su anda beraberligi yok ama kendi icinde yasadigi bir aski var. Iliski sirasinda yasanan kavgalar, inisler onu motive ediyor. Ama ayni zamanda cok da sorumsuz yapiyor. En korktugu sey yedi sekiz yil kimseye asik olamamak. Gunluk hayati eglenceli kilmak icin sadece kendisinin bildigi flortleri var. Asik olacagi erkek ise Zorro gibi biri olmali; ‘‘Zorro gibi bir erkekle birlikte olmak cok zor ama ben nedense hep Zorro'lara asik oluyorum. Fazla cetrefilli, hareketli yasantilari olusu beni cekiyor.’’

Karahan Cantay ise, guclu ve iktidar sahibi bir erkek olmayi her zaman bir Zorro olmaya tercih ediyor. O zaten kahramanligi her devirde sacmalik olarak goruyor. Mantigini kullanan bir insan olarak su anda hayatinda en cok, bir sevgilinin ilgisinin eksikligini duyuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!