Kahraman; 'Kaptanlar gemiyi terk etmez' deyip meclisi açtım (2)

Güncelleme Tarihi:

Kahraman; Kaptanlar gemiyi terk etmez deyip meclisi açtım (2)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2017 18:24

Kahraman; 'Kaptanlar gemiyi terk etmez' deyip meclisi açtım (2)

Haberin Devamı

"15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ DEĞİL, TÜRKİYE'Yİ İŞGAL TEŞEBBÜSÜDÜR"
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Kayseri Valiliği'ne yaptığı ziyarette, "15 Temmuz bir darbe girişimi değil, Türkiye'yi işgal teşebbüsüdür" dedi.
Kayseri ziyaretleri kapsamında TBMM Başkanı İsmail Kahraman Vali Süleyman Kamçı'yı makamında ziyaret etti. Valilik anı defterini imzalayan Kahraman, yaptığı konuşmada, Kayseri'ye çok kez gelip- gittiğini anlatırken şöyle dedi:
"Buraya her gelişimde bir ilerleme görüyorum. Bu gelişme Türkiye'nin her şehrinde var. Çok büyük gelişmeler oluyor. Çok büyük gelişme olmasın diye önümüzü kesmek istiyorlar ama kesemeyecekler. Birleşmiş bir Türkiye var. Bunu 15 Temmuz'da gördük. Bu milletimizin bir destanı oldu. Burada en önde gelen isim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Halkı meydanlara çağırması ve halkın demokrasiye sahip çıkması, darbeye karşı oluşu fevkalade bir tablo ortaya koydu. Türkiye bir yokluktan kurtuldu. Çünkü bu 15 Temmuz bir darbe girişimi değil, Türkiye'yi işgal teşebbüsüdür. Ülkemizi işgal edemediler. Uçuruma yuvarlanmaktan kurtulduk. Bunda Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, meclisimizin, milletimizin, bütün sivil toplum kuruluşlarının ve basınımızın büyük emeği var."
TBMM Başkanı Kahraman Valilik ziyareti ardından Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti. TBMM Başkanı Kahraman, Büyükşehir Belediyesi’nin anı defterini imzaladı. Kahraman, anı defterine her gelişinde Kayseri’de büyük ilerlemeler gördüğünü ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinden sonra Kahraman, Birlik Vakfı Kayseri Şubesi'nin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Kahraman törende şöyle konuştu:
"Temmuz ayındayız. 1 hafta önce 15 Temmuz'u andık. Unutulmaması, ders alınması gereken bir gündü. Türkiye işgalden kurtuldu. Millet büyük bir şuur ve beraberlik içinde bunu önledi. Tabii darbe teşebbüsünü yapan Türkiye'nin bir vilayetinde doğmuş bir adam değil. O bir piyon, zavallı, şizofren, narsist birisidir. Asıl parmaklar Türkiye'nin gelişmesini istemeyenlerdir."
Kahraman Birlik Vakfı Kayseri Şubesi açılışı ardından yine Birlik Vakfı Kayseri Şubesi tarafından yaptırılacak olan 350 kişilik öğrenci yurdunun temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Kahraman, yurdu yaptıracak olan hayırsevere ve yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.  Öğrenci yurdunun temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise, şöyle dedi:
"Kayserimizde Erciyes Üniversitemizin dışında yapılan eserler hayırseverlerimize aittir. Gözünüze çarpan bütün okulların, yurtların, camilerin Kur'an kurslarının üzerinde bir hayırseverin ismi vardır. Bugünde burayı Kayserili bir hemşerimiz yaptıracak. Bu açıdan tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum."
Yapılan konuşmanın ardından öğrenci yurdunun temeli atıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!