"Kahraman babalara" pastalı mektup

Güncelleme Tarihi:

Kahraman babalara pastalı mektup
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 11:35

- Balıkesir'de polis eşleri, Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadelede görevli polis ve askerler için "ev yapımı" yiyecekler hazırladı- Tıra yüklenerek Sur, Nusaybin ve İdil'e gönderilen yiyeceklerin yanında, polis çocuklarının bölgede görevli babaları için yazdığı duygu dolu mektuplar da bulunuyor- Polis çocuğunun mektubundan:- "Baba seni çok özledim, gel. Biliyor musun babacığım, sensiz hayat çok zormuş"

Haberin Devamı

BALIKESİR (AA) - DEVRİM DERİN - Balıkesir Emniyet Müdürlüğü mensuplarının eşleri, terörle mücadele kapsamında geçici görevle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne giden eşleri ile arkadaşlarına, hazırladıkları pasta ve börek gibi yiyeceklerin yanı sıra çocuklarının yazdığı mektupları gönderdi.

Polis eşleri, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz'un eşi Hatice Boz'un organize ettiği etkinlik kapsamında Balıkesir Polisevinde pasta, börek ve sarma gibi yiyecekler hazırlayarak paketledi. Geçici görevle bölgede bulunan polislerin çocukları da babalarına duygu dolu mektuplar yazarak resim yaptı.

Daha sonra tıra yüklenen yiyecekler ile mektuplar, Diyarbakır'ın Sur, Mardin'in Nusaybin ve Şırnak'ın İdil ilçelerinde görevli polis ve askerlere ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Haberin Devamı

- "Katılım gerçekten çok muhteşem, çok duyguluyum"

Hatice Boz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesir'in Kuvayımilliye şehri olarak anıldığını hatırlattı.

Polis eşleri olarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ülkenin birlik ve bütünlüğünün korunması için teröristlere karşı operasyonlar yürüten polis ve askerlerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini vurgulayan Boz, şöyle konuştu:

"Onların yanında olduğumuzu bir nebze de olsa hissettirebilmek için bu etkinliği düşündük. Katılım gerçekten çok muhteşem, çok duyguluyum. Bu malzemeler bir günde hazırlandı. Geri dönüşler yüksek oldu. Polis eşlerimiz ne kadar duyarlı olduklarını, ülkesini sevdiklerini ve orada bu operasyonda mücadele eden asker ve polisimizin yanlarında olduklarını gösterdi. Umarız orada görevli güvenlik güçlerimiz bu mücadeleden zaferle çıkar, barış ve huzur dolu günlerimiz olur. O günler yakın diye düşünüyorum. Millet olarak bir bütünüz, öyle kolay kolay bölünmeyiz."

Polis eşlerinden Sibel Erzurumlugil de oğlunun, doğum gününü babası olmadan kutladığını belirterek, "Allah, bölgede görev yapan güvenlik güçlerimizi korusun" dedi.

- Duygu dolu mektuplar

Yiyeceklerin yanına konulan mektuplardan bazılarında şu ifadeler yer alıyor:

Haberin Devamı

"Babacığım seni çok ama çok özledim. Ne olursun gel. İlk kez doğum günümde yoktun. Ya ölürsen, ben ne yaparım. Doğum günümde sen yoksun diye hep ağladım. Sonra abimle ulaşmayı denedim, olmadı. Baba seni çok özledim, gel. Biliyor musun babacığım, sensiz hayat çok zormuş.

Babacığım seni çok özledik. İnşallah kazasız belasız dönersin ve sana kavuşuruz.

Polis ve asker amcalarım, vatanımız ve milletimiz için göstermiş olduğunuz fedakarlıktan dolayı teşekkür eder, Allah'a emanet ederim. Dualarım sizlerle. Afiyet olsun.

Polis amcalarım, babama iyi bakın. Sizlere annemin yaptığı keklerden yolluyorum. Ne olur babam ile beraber siz de evinize geri dönün."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!